Umeå.

 Lite såhär har min Umeå-termin sett ut på Snapchat:



Som habitant på en av de gator i Umeå där studenter utgör ca 99% av hyresgästerna så var det ju inte konstigt att ca 10% av våran klass bodde där också. Så vi drog ihop ett litet gäng och gick runt till varandras studentrum och såg ex on the beach, helt enkelt. Vad annars. Och så var det kalasfredag en dag, både på strumporna och på krogen. 



Mitt i tentaplugget och dagar innan CSN tyckte vi inte att det var mer än rätt att dra ihop en massa bra brudar och åka på Gotthards för att dricka mai-tai, mojito, southsides och torr cider. Så: det vi gjorde. Obs på Marie till vänster i andra bilden. 



Jag hade hej då-fest, men det vet ni ju redan om. Skrev välkomst och hej då-lappar, drack billigt bubbel ur temuggar och satt inlåst på toaletten medan de skrev dikter/sånger/raplåtar åt mig. Bästa festen.



Jo,det har blivit en del öl/vin/cider/drinkar.



Men vi har också spelat brännboll på yran. Förlorat alla matcher och varit rätt dyngfulla på plan, men haft ängarnas bästa hejarklack iallafall.



Och bott på hotell.



Men är det något jag kommer sakna när jag åker härifrån så är det blondie här, min högra hand, min socbästis, min axel att gråta ut mina tentatårar mot. Rocka Stockholm baby så sköter jag norr, vi ses i höst igen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0