sjuttionio (jag saknar dig och längtar till jul)

- Ska du inte börja frysa snart?
- Men, vad menar du nu då?

- Jag vill ju få hålla om dig.


Jag saknar Chrille, och jag vill åka till Lule nununu. Kvällen blev inte som planerat. Istället för att umgås med Sara måste jag hjälpa mamma att julstäda och -pynta. Eller ja, jag ska diskutera snällt med henne under middagen så kanske hon låter mig umgås med sarababe. Känner att det behövs!

Det lite halvdåliga med jul, advent och hela köret är ju det att min familj blir inte sådär mysiga och söta och mmh-putte-nutte-gullgull-jagälskaralltochalla utan vi blir istället jättestressade och tänker helvete!! julklappar, julbak, julmat SATAN OCKSÅ och så sen så måste man städa och röja och så ska det möbleras om helt plötsligt, och fuckfuckfuck vi kommer inte hinna. Sen är det dagen före julafton och då kommer morbror+familj och då får man absolut inte visa att man håller på att bryta ihop inifrån och ut för att få det att se snyggt ut i huset tills då tomten kommer och sofforna bemannas med härligt jultrevliga människor för att kolla Kalle Anka. 
(du kan även läsa min kusins blogg, om deras lugna julväntan på; isabellewidmark.blogg.se)

Nej alltså, jul är ju underbart. Maten, julklapparna, stämningen! Mumma.
Julbakat har jag faktiskt redan gjort, men vi skickade med chrille alla snygga bullarna. (inte har det att göra med att det bara var hans som blev snygga, neejneeej) Så snart blir det att ta fram assistenten och kaveln igen, men det har jag inget emot. Lite mjölig blir man väl, men man behöver faktiskt inte ha mjölkrig - det är bara något som råkar hända ungefär varje år här hos oss.
Pepparkaksdeg är ju faktiskt underskattat. Och deg överhuvudtaget.
Men ät för guds skull inte för mycket bulldeg. Been there - Done that. Trust me, det är fan inte att leka med. Jag kan tänka mig att nu sitter där hemma och skrattar åt mig, men allvarligt, det är jättehemskt! Fast nu skrattar jag också, för det låter så otroligt komiskt.

Snart Lucia också, men det ska vara begravning den tolfte för folk dör som nå jag vet inte vad, så kyrkan är upptagen.
Lutar mot att ha allting på torsdagen då, men vi får se. Det där löser vi nog!
Tränade på låtarna idag. Istället för All I want for Christmas is you så ska Jag och Emmy sjunga Have yourself a Merry little Christmas. Mysig låt, det.

MEN NAE.
nu ska jag iväg.
Puss.

<3

Fredag: Först stan med Erika sen ska jag vara med Sara.
Lördag: Lule -> till Crille.
Söndag: Åka hem från chrille.

Ja, söndagen sög ju balle, men resten av helgen kommer att bli bästaste evurz.
Jag längtar, mmkaaay?

FÖRRESTEN!
önska mig nu världens lycka till imorgon mellan halv nio och halv tio, för då har jag samhällsekonomiprov.
håll nu alla kroppsdelar möjligt!

7-10-7.

Snart måste jag springa iväg till skolan och jag känner inte att jag har någon ork alls. Tydligen den internationella skolkdagen eller något sådant idag, men jag orkar inte skolka heller. Har en genomgång på samhällskriterierna idag som jag inte får missa och så sen så är det ju ganska bra om jag går på franskalektionen så jag vet vad jag har för läxa.

Uschja, Börjar bli extremt skoltrött nu dessa sista veckor känner jag. Definitivt inte så att jag har tänkt hoppa av till hösten, skita i gymnasiet och bli städare (inget som helst fel med det jobbet, men då jag satsar på något helt annat så var det som det bästa jag kunde komma med just nu) men jag är bara väldigt less.
Veckorna ser ju likadana ut allihopa. Samma lektioner, samma lärare, en ny läxa och efter ca 4-5veckor ett prov, sen så går allting runt. Jag tror det är ungefär såhär hamstrar i ett hamsterhjul känner sig, men jag vet inte riktigt.

Skrev klart krönikan igår och jag måste säga att den toppade ju inte mina förväntningar. Satsar ju på ett fett MVG i svenska, men efter att ha gjort denna så får jag nog nöja mig med ett VG. (nej, det är inte dåligt, men ja. betygskåt som jag är!)

07:49 men det känns som 68:95.
en mer opeppad brud än mig får man ju tamigfan leta efter.
men på lördag blir det lule och christian, då blir det great.

07:50 men det känns fortfarande som 68:95 och nu måste jag springa till bussen.
uschja.

sju tio sex.

Som ni alla kanske vet så har det snöat. A lot. Jag älskar ju snö, det gör jag verkligen! Men då det är så pass mycket att jag knappt tar mig ut från gården så är det för mycket. Att jag då sen hade överväldigande problem med att ta mig till bussen pga av att det bara fanns ett smalt bilspår på hela vägen och det var antingen att tränga ihop fötterna eller att gå i djupsnön gör ju inte heller saken bättre.

Så, den 24e november idag då alltså. En månad kvar tills jul.
Så hemskt.
Jag menar hemskt underbart.
(vilken fenomenal räddning)


seventyfive

 

Du lämnar fotspår i det frostbeklädda gräset,
låter avtrycken från dina händer sitta kvar på de immiga fönstrena.
Du skriver meddelanden i snön och fångar snöflingor på din tunga.
Du går ut på långa promenader i norrskenet,  men du lännar mig kvar,
såsom du lämnat allting annat.

sjuttiofyra

ahum. lucia-träning idag. lucia är *trumvirvel*... you will never know! nejmen, det får ni se på lucia. om ni nu kommer till kyrkan och ser på oss, vill säga. nå jo.
jag och emmy ska sjunga all i want for christmas och så ska jag och lollo sjunga var sin vers i tänd ett ljus.
förhoppningsvis så kommer det hela att gå galant, troligtvis så kommer jag att bli förkyld -> min röst kommer skära mer än vanligt -> jag kommer svimma/dö/grina -> alla garvar -> katastrof.

men nu måste jag iväg och julstäda. eller något. städa iallafall.
tootles!

det här ska jag fan lämna på din telefonsvarare:

Hej.
Det är.. Jag? Jo, det är väl klart att det är jag, det hör du ju. Tror jag.
Men det är jag iallafall.
Jag har tänkt litegrann, funderat litegrann. Inte lite egentligen, utan väldigt mycket. Hela nätter faktiskt. Det har hållit mig vaken, och det har gjort ont att inte kunnat sova. Men jag börjar ju bli van nu. Både sömnlösheten och smärtan. Du vet ju hur det känns, haha. Nej just ja, det gör du ju inte.
Det har alltid varit du som sårar, du som gör illa, aldrig tvärt om. Men det känns väl lite skönt ändå? Att vara så jävla perfekt, att ha det så jävla perfekt, att ditt liv är så jävla perfekt, jag tror du har det så jävla perfekt, bara för att jag definitivt inte har det.

Jag är arg på dig, tror jag. Jag tror att det är ditt fel att allting är som det är för mig nu. Men man ska ju inte skylla ifrån sig, det sa alltid mamma.
Men mamma mår inte så bra, hon vet nog inte vad hon säger riktigt numera.
Jag hoppas iallafall det. För jag vill inte att det hon sa igår, att det var något hon menade. Men det tror jag inte, för mamma mår inte så bra nu.

Men det gör ju förvisso inte jag heller. Inte för att jag tror att du bryr dig, men jag mår inte så bra nu. Inte nå bra alls, faktiskt.
Mår du bra nu? Jag tror det. Du har det ju så jävla perfekt, du.
Men jag var inte perfekt nog för dig. Så du böt ut mig. Jag tror dessutom att du måste byta band i telefonsvararen efter detta. Bränna bandet, så att ingen någonsin kommer att kunna höra att du inte är så perfekt, eller hur?
För det hade ju inte varit nå bra. Inte nå bra alls, faktiskt.

Men det är inte du heller, faktiskt.
Jag tror inte du kommer ihåg det, men det hände, faktiskt.
Ja, just det. Just precis det.

Men du, vad är klockan nu? Dags att knulla nya tjejen, kanske?
Ja gör du så. Hon blir nog glatt överraskad då hon ser vad du kan i sängen.
Men du var inte så bra där, faktiskt. Du är inte perfekt,
men det tror jag fanimig att jag är.

Så hejdå.

sjuttiotvå (nej, mina rubriker är inte fyndiga - kommer aldrig heller att bli)

En månad och sex dagar kvar till julafton. Helvete vad jag längtar! Hade faktiskt tänkt starta julen lite tidigt i år, och därför så ska Christian få hjälpa mig med att baka lussebullar på lördag. h3.. Han har inget val.. h3h3h3.
Nejmen ifall att jag ger honom lite deg så blir han nog nöjd!

Hela veckan kommer jag att plugga (förutom fredag då, ofc).
Vi har minst ett prov varje vecka fram till jullovet, och fy satan vad less jag är. Matteprov nu till veckan och sen blir det SO-prov följt av NO. Veckan därpå så har vi Engelska & Franska-prov. Underbart!
Menmen. Blir till att plugga rejält på matten om jag vill behålla mitt vg, och samma vad gäller franskan.
Har egentligen ingenting att oroa mig över då jag redan nu vet jag vad vill gå - Bild och Form - och där ligger intagningspoängen på 140, så jag ligger rätt bra till med mina 235. (Ja, jag är faktiskt stolt.)


Jag vill ha mer snö.
Massor mer snö.
Give me alaska, hun?


sjuttio1

jag är tablettfri, och så jävla glad.

sjuttio

jag vill bara ställa mig framför dig och skrika så jävla högt det går.
jag skulle behöva stå på dina tår och använda en megafon för att riktigt få fram mitt budskap,
men jag vägrar stå här helt tyst.


sextionio


nu är jag hemma ifrån umeå.