Saker att se fram emot:

3e augusti fyller jag år.
17 augusti åker jag och fjällvandrar.
11 september ska jag till Dublin.

Taggar snart ihjäl mig ju.

Min allra bästa gladlåt:


Någonting? Nej

Note to self: get your shit together

Trästockfestivalen


På sistone har jag:

panikklippt av mig nästan allt mitt hår känns det som, rockat trästockfestival, jobbat, skrattat lite, gråtit lite, ringt om jobb, längtat efter sol, längtat efter ett annat land och sånt. och nu ska jag: umgås, fara iväg/festivala, städa, jobba och förhoppningsvis njuta av lite jävla sol.

Bada, fika, snurra turban


Nu ska jag på Trästock så här har ni lite från förra året:

 
 
 
 
 

Mathilda 19.

Idag fyller en av världens bästa tjejer år, vilket betyder att hon blir 19 och att vi nu känt varandra i 16 år. Det är så galet och så jävlajävla kul, och jag hoppas på minst hundra till.

"Rolig" lista.

Vad har du på dig? jeans och kort linne, standardustyrseln. Hur mår du? bra för att festival ska bli så himla kul och sådär för att jag är trött och för det är ju så jävla ledsamt just nu. Vad önskar du just nu? att jag ägde en stuga ute i ingenstans där jag kunde ta alla favoriterna och bara dricka öl och njuta. Vad har du ätit idag? en massa fika. Vad ska du göra imorrn? trästock, öl. och på söndag? hem. Vem saknar du? heh. Senaste köp? festivalproviant. Vad skrattade du senast åt? en rolig karl. Vad grät du senast åt? att en nära vän far så jävla illa. Vem sov du senast med? en karl. Vad läser du just nu? ingenting. morgontidningen, ungefär. Senast sedda film? woman in black. Vilken svordom använder du mest? oj. alla. Vem var den senaste som ringde dig? Jenny. Har du dejtat någon av en annan religion? aldrig "dejtat" någon religiös alls. Senast 3 inkomna sms? "det är inte alls cray ju, njem. fan vad fint med öl *dör*", "va?", "men satan i gatan, vet.du vad det.blir för festivalväder dååå?" Vad stod de i ditt senaste skickade sms? "haha what is up med alla punkter?? Nä jag har ingen aning, nu försöker jag bara fatta vart fan jag ska sova" Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? psykologi, helt klart. Vilken är din favoritfrukt? passionsfrukt. Vilka kändisar har du blivit jämförd med? ja, ingen. Vad är du rädd för? ca: allt. En person du tycker är snygg? ryan gosling...... Blir du lätt svartsjuk? nej, inte alls. Din favoritkaraktär ur en serie? oj. dögillar marshall i himym. Vem skrev senast åt dig på facebookchatten? Jenny. "vi startar @husvagnen och ser vad som händer" Vilket språk hade du velat lära dig? kan ju lite knagglig högstadiefranska, men mer sånt. Vad för sorts killar faller du för? dom som får mig att ligga dubbelvikt av skratt och som kan handskas med mig, trots att jag är som jag är. Vart vill du åka just nu? usa. Vad önskar du dig i födelsedagspresent? så himla tråkigt men; pengar.

Widmark.


Alltså ok.

Sluta överanalysera allt, det löser sig för fan ändå. 

Palt.

I fredags var det Pitepaltens dag och det firade jag med att åka ned till Umeå och koka palt med Nordsvahn. Ser inte så mycket ut för världen men fyfan vad gott det var.

Iväg.

Nu åker jag till Umeå för att: ha paltkok med Nordsvahn, hälsa på mina kusiner, äta gott, dricka öl, ta nattpromenader längs älven, secondhand-handla, söka jobb, kramas med släkten osv. Puss!

Du är äldre än mig men jag röker så jag skulle säga att vi är plusminusnoll.

Jag andas så jävla högt och du spelar så jävla fint. 

Allt går så jävla fort nu.

 
Har redan lagt in intresseanmälan på två lägenheter och nu har jag skickat in ansökan på första jobbet också. Antingen så blir det här det bästa jag gjort eller så fuckar det upp totalt, men då har jag ju iallafall försökt. (ps: red för första gången på så himla länge idag med bästa Jenny och åh åh åh vad jag saknar det)

Ö. Ersboda och Columbine.

Gör en intresseanmälan på en 2a på Östra ersboda och börjar nästan gråta för jag är ju så jävla ambivalent. Lyssnar på en p3dokumentär om Columbineskjutningen samtidigt som jag sparar 15 jobbannonser i mina favoriter och försöker bestämma mig för om jag ska stanna här eller om jag bara ska iväg.

Ängsblommor.


Och så kom juli.

Tar cykeln den korta milen till jobbet för att hälsas välkommen av de sötaste små tanter och farbröder som frågar mig på grövsta bondska om et i ha fått mä nan fästman än och om et i sko hava mä na fik eller na, kramar om mig när jag ska gå och kallar mig gullång. Åker iväg till grannbyn och badar, dyker mest bara i några gånger och stannar inte länge men det känns ändå som att det är något man måste göra en sommardag som den. Tar vara på solen nu när den äntligen har kommit hit och häver i mig jordgubbar som aldrig förr.

Kvällsbad.

 

Alltså den här bilden gör mig så himla glad.


Jaha.

Eh alltså det här blev inte riktigt som jag tänkt mig. Inte alls faktiskt.