Och jag undrar

Klockan är någonstans mellan natt och tidig morgon. Jag har sagt det jag ska säga, gråtit de tårar jag ska gråta. Mitt huvud vilar försiktigt på din arm och du ser frågande på mig, som om du undrar vad riktigt jag vill att du ska säga, vad man svarar på det jag just sagt. Det blir tyst och vi väntar på att något ska hända. Så jag tänker; ja, vafan är det jag vill att du ska säga

Prag II

Blä, saknar tjeckien.

Roadtrip

Nu åker jag och två av de bästa grabbarna jag vet 30 mil söderut för att hälsa på en annan grym grabb, dricka öl, sova fyra stycken på 18kvm och fira att vi har lov. Puss!

Något sånt

Inte hellre ensam än lycklig med någon annan, men hellre blind än ser mitt liv utan dig. Ungefär.

Ja tack


källa: klicka

Blåbärspaj

Farfars blåbärspaj är nog världens godaste. Sådeså.

God damn my restless heart


Det är svårt att få något gjort när precis allt annat är roligare än att plugga.

Prag I

'
Första dagen och cirka halva andra. Spända flickor på flyg och kontinental frukost som det så fint heter, vackra vackra hus i Prag och solig promenad runt floden. Det började minst sagt bra.

Oktober 24

Lämnar varma lakan för andra världskriget, Δx och Δy och några koppar kaffe för mycket. Ser igenom alla Pragbilder och längtar tillbaka, surplar på mitt kaffe och försöker att inte fullständigt gå sönder av prestationsångest. Utöver det så är det snart helg igen och lyckas vi bara få oss en bil blir det roadtrip, wiho!

C-c-come closer

Varsågod. Så jävla bra, här hittar ni hennes blogg.

Where do my bluebird fly


Hemma igen-mys


Fint i svartvitt1, 2, 3, 4, 5

Och så var man hemma igen.

Jag tror det kallas semester

Nu sticker vi, puss!

Fredag, lördag


Oktober för ett år sedan


Helggott

Bästa cheesecake-a-la-gabrielle.

Krokiga tankebanor

Bär mitt hjärta på ärmen, vart annars ska jag ha det.

Oktoberrotsakstorsdagssoppa

Idag gjorde jag en så himla god soppa som kanske inte ser så mycket ut för världen men den hade fått två tummar upp om jag inte varit tvungen att hålla kameran i den andra. 

Gör såhär: För 3-4 lagom hungriga personer, ta ca 4-5 morötter, en kålrot, en gul lök, lite purjolök, lite blomkål och pumpakärnor. Skär alla grönsaker i lagom stora bitar och rosta rotsakerna i ugn i ca 15min på 250grader tillsammans med pumpakärnor.

Häll i hela faderuttan (utom kärnorna) i en halvliter vatten tillsammans med en grönsaksbuljongtärning, göttiga kryddor som timjan, salt, peppar och örtsalt. Häll i en skvätt grädde, låt koka tills det mjuknar och mixa till en slät soppa. Rör i en (stoor) klick creme fraiche och strö över pumpakärnorna. 

Perfekt oktoberrotsakstorsdagssoppa!

Svar: Nej. Kommer aldrig ledsna.

source

En dagLäste ut en av de bästa böcker jag läst ungefär för några dagar sedan och nu snart kommer filmen ut. Vet inte om jag törs se den, är den ens hälften så bra som boken kommer jag ju aldrig sluta gråta.

& okej

De säger att imitation är den renaste form av smicker men ah, nä, jag vet inte.

Gråa dagar skyndar aldrig på

Ja, lite såhär bor ju jag.

Allén 9b

Skålade och sjöng, rökig balkong och dunkande hjärta, dricka bästa tjeckiska ölen med de bästa och nästan gråtaskrikaintevetavartmanskatavägen när man inser hur nära det börjar bli till prag. Bästiskramar i höstnatten och sms in i det sista, vattenpipa och kanske lite för många i soffan. Åh vad jag tycker om er.

Bra lördag


Säkert! på engelska och långpromenad runt grannbyn, en kaffe på maten och en egen tappning på det här med cheesecake. Och så lite öl med fint folk.

Det kommer bara leda till nåt ont ändå

Ibland, vissa dagar, som idag, känner jag bara för att ta med de allra bästa människorna jag har, köpa en enkelbiljett till någon stad långt bort härifrån kanske edinburgh eller madrid eller berlin och bara dansadansadansa fastän mitt jävla hjärta blöder. Flytta in i en sunkig lägenhet som jag beskriver som charmig när mamma ringer, där sängen är inklämd mellan badrummet och spisen för något annat har jag inte råd med och sen inte komma tillbaka förrän, ja, aldrig.