b to the iscottiEfter att ha ätit så otroligt goda biscottis (biscottis? biscottisar? biscotter?) på Wayne's tidigare idag så bestämde jag mig sådär mot kvällskvisten för att försöka mig på att göra några egna. Massor mjöldamm, brända mandlar och tid i ugnen senare så står dom nu där på spisen för att kallna och torka. Mina fina, fina biscottis/biscottisar/biscottar/biscotter!


evening editingSåhär roligt kan man ha med 4 andra b-rudar i ett trångt redigeringsrum på skolan en onsdagskväll.
Bara så att ni vet liksom.

now's the time we get to do the things we always wanted toEfter att ha legat i sängen halva dagen med Christian så känns det inte alls roligt att stiga upp 05:45 imorgon.
Det känns inte roligt att stiga upp alls, faktiskt. Hade mycket hellre myst med kiwi, honungsmelon och en massa oth-avsnitt hela tisdagen.

Jag får väl helt enkelt trösta mig med att jag får träffa mina fina, och att det faktiskt inte är så långt kvar till lov.

saturdayEfter 2010's godaste frukost med mami så sticker jag iväg till min saknade homeboy i Skellefteå.
Puss!


watching the hours slow down1 & 2. Jag och Chrille hade en stekarsöndag på Gåssjön.
3. Den sommarens första färska jordgubbar, köpta på våran fantastiska klassresa i Göteborg i 9an. 

Sånt här får en ju inte precis att längta mindre.. 

time is all we ownDet är när man tittar runt bland gamla bilder och hittar sånna som den här som man längtar (om möjligt) tusen gånger mer till sommaren.

dålig på vardag

Jag har gått och längtat hela veckan efter fredag och nu tror jag att jag har blivit sjuk, ajajaj. Jag som hade så stora planer inför ikväll! Jag hade inga planer alls egentligen, men jag skulle säkert knåpa ihop några innan kvällen kommer.

Nu har jag då iallafall svalt mer än en tesked vitpeppar (läste någonstans att man ska äta det..) så nu ska jag tydligen dricka en massa vatten och tänka glada tankar också. Puss!Hade betydligt hellre müst med dessa ikväll än vitpeppar'n.


I fell in love at the seaside


200310

Sitter på Ikea.se i väntan på att Chrille ska komma hem med chips och dip. (♥)
Drömmer mig bort till då jag kommer att stå där i min alldeles egna lägenhet med mitt romantiska, mysiga och ljusa sovrum, grå/blåa badrum, hemtrevliga kök och med ett vardagsrum som har den där perfekta mixen av modernt och "jag".

Can't wait!

jag känner mig väldigt duperad av den där dubiösa killen på acusticum som var riktigt dumdristig i sitt räknande och tog en tia för mycket betalt av mig igår. tror jag..

Såhär roligt tycker jag det är att plugga ordkunskap:Just precis.
Nu tror jag vi tar och ser lite Criminal Minds istället, och väntar på att Chrille ska komma.

magnus betnér

Igår var dagen som jag så länge har väntat på; onsdagen den 17e mars, dagen då jag och mina fina fick se Magnus Betnér live i 90 (+15!) minuter på Acusticum inne i stan.

Han var hur bra som helst. Jag låg dubbelvikt 75% av tiden och när jag kom hem värkte magen av allt skrattande. Det var helt klart värt pengarna, och hade jag kunnat hade jag gjort om det igen och igen och igen.1. Taggade brudar. 2. Taggad brud och pojke. 3. <3<3<3<3<3<3<3


tisdagEmma hade med sig popcorn i sin väska idag. (?!) Vi insåg snabbt att det hade varit dumdristigt att inte ta tillfället i akt att få äta popcorn på skolan - så på mdkn satt vi där med våran popcornpåse och bara njöt.

vecka elva

Jag satsar (och hoppas tusenfalt) på att den här veckan blir bättre än den förra.
 
Idag: Jobbintervju, tagga!
Imorgon: Magnus Betnér, tagga ännu mer!

Sen får vi hålla tummarna för att resten av veckan blir lika fantastisk. 

en sån där fin måndag med sånna där finfina

Vi har gått till kvartersbageriet.Vi har fikat på kvartersbageriet, något som vi gjort till en liten måndags-tradition.
(halva-priset blåbärsbakelser har jag gjort till en liten kvarters-tradition, de är så goda och så billiga!Vi (dom som kunde hitta passande pjäxor) har åkt långfärdsskridskor.

Vi har tagit massor fina....och mindre fina bilder.


nytt hot om skolmassaker

Jahapp, så nu ska tydligen någon elev på min skola komma och skjuta ner alla i sin väg?.. Mamma vill nog litegrann att jag ska stanna hemma (och det hade absolut inte varit helt fel), men vi får se. Jag måste säga att jag tror inte särskilt mycket på det där, men man vill ju ändå inte komma dit och se att det var sant.Hortlax Högstadieskola blev ju bombhotad för 3-4 år sedan också, men det visade sig vara några tonåringar som hade tagit busringningen till en högre nivå.

Får se ifall jag lyssnar på mamma och stannar hemma eller ifall jag visar mig orädd och åker dit ändå, säger som Johanna - jag klubbar fan ner honom!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6782726.ab

vi vet inte var vi ska men vi ska komma dit

Nu, alldeles just nu precis så bestämde jag mig för att när jag får studiebidraget (eller när jag får ersättningen från APU'n) sticker jag iväg till mitt kära Umeå. Med eller utan någon, bort ska jag och jag vet att hos Mormor är jag alltid välkommen.

Sen ifall jag kingar på arbetsintervjun på tisdag (hoppashoppashoppas!) och får jobba mestadel av sommaren för en skaplig lön så blir det en sista-minuten till något varmt och soligt land/en vecka+ i stockholm till hösten, beror på hur många kronor det skiljer sig och ifall jag lyckas få med mig någon.

Eller så tittar den snåla jag fram lite för mycket och så blir det ingenting alls och så sparar jag hela lönen istället.Bild från då Jag och Christian var i Umeå i november.

i'm doin' just fineVi myste med glass och fruktsallad. (bästmagnus i bakgrunden, vi ses på onsdag!)... och juice, dipper, morötter och äpplen, sen lite popcorn och så zappande och national treasure. 


emma var party. due to the porngraphic content of this picture, the person on it did not let me keep it on my blog.
typ.jag var bara trött.

Mys med Finselin var precis vad jag behövde! Från att ha gått till att ha hatat allt och bara varit arg så är jag nu mer bara taggad till tusen, massor nervös, lite småirriterad men glad glad glad.

Nu ska jag gå och göra mig klar inför släktmiddagen ikväll, puss!


everything goes

Efter vad som mest troligt varit den värsta veckan på länge så ska jag iväg till nordligare breddgrader för att mysa med Selin all night long med nyttigheter som grönsaker med dipp och en och annan promenad, det kommer bli f1tttttttt.

The International Day of Awesomeness

Yes! Det är tydligen den internationella awesome-dagen idag, men ändå har jag en sån jävla o-awesome dag.

Detta ska jag nu råda bot på med scones med nutella, marmelad och goda körsbärstomater.
Puss!


perfekt måndag

Det är sånna här saker som gör en annars så fruktansvärd måndag så otroligt fin.Fika på kvarters med
Emma, Frida, Isabelle och Sara.

Bus i snön med mina fina.

but we like it anyway

Hello saturday! Helt sinnessjukt att det redan är lördag, näst sista dagen på lovet, och jag har under denna lediga vecka gjort nästintill ingenting. Jag som hade velat ha mysiga tekvällar med kompisarna och fara ut och grilla någon solig dag, men icke. Är man dålig på att styra ihop sådana festligheter så är man! Istället har det nämligen blivit alldeles för mycket facebook, lite chrille och så har jag grattat ett födelsedagsbarn, vilket ändå är rätt okej.

Snart är det dinnertime och en liten fågel viskade att vi skulle få våfflor, jag klagar inte! Så nu ska jag sluta hata att jag gjort så lite på lovet och istället tagga till helg, magnus betnér, påsklov och såklart sommarlov.


vill vill vill tillbakaen varm en nu i kylan.

jag vill tillbaka till de varma dagarna, den god maten, de trevliga människorna, det fantastiska havet, lugnet.

silence is golden