Äntligen lite jävla helg

Trycker undan allt vad plugg, känslor och ångest heter för det är ju fan så mycket roligare att dricka öl.

Ξ Ξ Ξ Ξ Ξ Ξ Ξ Ξ Ξ Ξ Ξ Ξ Ξ Ξ Ξ Ξ Ξ


Hej helg, du är efterlängtad.

Kåbdalis

Puss

All the rowboats and oilpaintings

Fixar det sista innan projektarbetetsutställningen, googlar billiga flygbiljetter till vartsomhelst (för nu vill jag ju bara sticka härifrån), begraver mig i plugg och är så ofantligt less och bara håglös inför allting (förutom öl och sånt då, jag menar hallå). Sjunger jag lägger ner nu om och om igen och väntar på det där vårruset som de säger ska komma nu då det visst är vår.

Pessimist, javisst

Och bropelarna hånar mig med sitt jävla klotter. "Is love all you need", ja inte fan vet jag. Numera vet jag ju ingenting.

"Jag vet inte, det börjar bli sent"


Stiger upp tidigt, åker in till skolan enbart för att skriva ett så jävla dåligt matteprov och sen är det helg. Skottar fram en soffa i snöhögen, läser länge i solen och är så jävla glad över att det är vår. Bastar, skrattar, gråter, kramas. Allt är så upp och ner och jag är så osammanhängande, men jag tänker att det får vara så nu. Det måste det få.

Och ikväll ska jag beta av min filmer-jag-måste-se-lista och bara försöka skratta, skratta, skratta. Det måste jag väl få.

FredagsfilmJa, jag vet inte riktigt vad som hände med musiken och bilderna är de oskarpaste jag sett men (!) det här är vad jag har att bjuda på och det här gjorde vi för ett år sedan ungefär en tisdag hos Leo. Käkade pizza, ost och kex osv.

Hur beskriver man något man inte ens själv vet vad det är

Det är en konstig känsla, det där med att efter flera år med bara en sorts tankar helt ändra självbild. Att inse att själv inte betyder ensam, att man faktiskt är stark, att sätta ett rättvist värde på sig själv och känna att varje millimeter av ens kropp bara vill skrika för att man äntligen äntligen anser att man är värd att vara lycklig. Å herre.

Någon gång i Juli


En studie i idioti del 3000

Vilken jävla röra.

Haha alltså åh. När man bara går sönder.

Tja sexy

Öl ikväll. Puss


Only love

Ikväll vill jag bara ha en gitarrkille som spelar fint för mig, gärna ovansittande.

Mars 14, 2012

Jag tror inte jag kan mena det mer än vad jag gör nu när jag säger: livet är tumult. Men igår blev jag blixtbjuden på Nodo-fika med några brudar och det kan man ju inte tacka nej till. Så jag åkte dit, pratade om studenttider och nutider och helgtider och allt möjligt. Och idag är det torsdag och jag käkar våfflor till middag, dör i matteboken och längtar så jävla mycket.

Det gick aldrig som vi ville och vi älskade aldrig som andra, men vi älskade alltid varandra

Det var ingen gnista som försvunnit, ingen eld som brunnit ut, inget förtroende som blivit sviket. Bara ett dött lopp, en ömsesidig undran och ett sökande efter en lösning som inte finns. Snart ska det tydligen bli bra igen säger dom och jag börjar nog tro att de har rätt. Bara inte nu.

Tumblr

Vill bara tipsa om två snygga brudar (som jag har äran att känna!) som har två snygga tumblrs. In och kika, in och kika! 

Skevt med bästa småstugorna, 60-70talsdrömmar och skäggiga män

och Hejna som är full av snygga brudar med pastellfärgat hår, kissekatter och annat snyggt.

Ps

Blir så jävla glad och nästan löjligt tårögd när jag tänker på kramarna man får av de allra bästa människorna och de där små orden som gör en så fruktansvärt glad. Om ni bara visste hur jäkla grymma ni är alltså. Åh. Puss!!

En söndag för två veckor sedan

Simon och Josse under en söndagsbrunch på Humlan. Idag lyssnar jag på nytt från Mumford & Sons, snackar Eminemdrömmar, kikar i min Yellowstonebok och drömmer mig bort och springer ute i vårvinterskogarna.

Kom och dansa med oss

Idag behöver jag bli glad så jag lyssnar på den här, träffar Nordsvahn som äntligen är hemma igen och ikväll åker jag iväg på middag. Puss

För här vill jag inte vara

Det står att man kan fara till Berlin, Krakow, Köpenhamn, Nice, Barcelona och betala från 249:- och jag tänker visst jag kan fara vartfan som helst bara vi sticker nu.

Kvinnodagen

Idag är det ju Internationella kvinnodagen. Så jävla bra dag. Detta firar jag med att:
Äta riskakor tills jag storknar.
Se film. Typ The Notebook, Crazy Stupid Love eller Blue Valentine bara för att Ryan Gosling är så jävla snygg.


Sminka mig för första gången på hela den här lovveckan och vara glad för att jag är kvinna.

Baka något gott, typ chokladfondanter. För idag är en sån dag där man unnar sig.


Lyssna på bra låtar med snygga kvinnor såsom denna, den här, och så den här.

De säger att kärleken inte alltid räcker till

Och jag vill skrika, gråta, kräkas, sparka bakut, springa flera mil eller bara vafan som helst men inte det här.

Så jävla roligt för det är så jävla sant (tror jag)


Vi spelar don't stop believin' och kör vårat nummer

I lördags var det stugfest i huset. Som vanligt: så jävla bra.

Workworkwork

Idag börjar jag på ett helt nytt jobb och det ska bli så jävla roligt.


Strömlida

Lördagsdagar när de är som bäst.

Lördagsprognos

Grilla, pinnbröd, korv, sol, öl, bastu, öl, dans, ontzontz.

poker/blackjack/skjorta


Jävla snöjävel


Mars 2, 2012

För ett år sedan åt vi tomatsoppa i Leos kök och ikväll ryktas det om pokerkväll, klädkod: skjorta. Och jag är klyschigt superglad jag är att jag har de jag har. Så, tack, bra, puss.