YOU SAY WE'RE NOT RESBONSIBLE - WE ARE

nu har vi långhelg, ack så skönt. ska ha jättetrevligt ikväll, för det är valborgs. chrille kommer på lördag.
det är finfint väder, och nu ska jag städa.


THE GREYEST OF BLUE SKIESnu vill jag faktiskt bli av med dem.

POCAHONTAS OCH COWBOYS

Ja, jag kanske är lite sent ute, men den här indiantrenden, seriöst? Folk får klä sig hur fan de vill, men jag har inte tänkt se ut som Pocahontas väntandes på cowboys. Varför inte dra tillbaka allting till vilda västern och sätta upp saloon's mitt i stan också? Nej, fy.


GIMME GIMME GIMMEÅh, nu är sommaren snart här och det spritter i hela kroppen. Fara och handla bikini har jag också försökt, men det gick inte särskilt bra. Känns inte så roligt då man är lika blek som det vita i tyget, inte. Sola ska jag snart göra, så fort snön har försvunnit från altanen ska jag lägga mig där och pressa och bli brun och fin som i somras.
Planer har jag också inför summer -09. Ska ha en splended beach -09, Sen blir det även PDOL, Stadsfesten och ev LK.
En stockholmsresa ska jag också försöka smöra till mig, men Chrilleboy äro inte särskilt sugen på det, nej.

7 skolveckor kvar tills examen
mindre än en månad kvar tills göteborg
<3


JEHOVAS VITTNEN

nej, jag tycker verkligen inte om jehovas vittnen. speciellt inte då de kommer hem till mitt hus och beskyller min lillebror för att vara besatt av djävulen, bara för att han inte ville ta emot en broschyr eller vad det nu var.

hahahahaha, så fult.

JAG SAKNAR SOMMAR


FRANSKA

Franska - ett sätt för idioter att låta sensuella.


MYSSÖNDAG OCH MYSSOFFA

jag insåg just att söndagar är till för mys. tyvärr har jag ingen mysig människa här hos mig nu, så jag får nöja mig med min skäggiga pappa, förvirrade mamma och (som han hade sagt) loliga lillebror, men de duger ganska bra ändå.

sen så insåg jag också att när jag flyttar hemifrån ska jag tamigfan ha en kökssoffa. tänk bara, ifall man äter sådär onödigt mycket en kväll vid middagen, och så har man bara stolar. vad ska man då göra? man kan ju inte lägga sig ner och bara njuta av maten utan man måste sitta upprätt och vänta på att maten ska smälta och att den uppblåsta magen ska bli lite mindre. nej fy, vad jobbigt, kökssoffa blir ett måste!

GABBE TAGGAR!jag taggar inför saras födelsedagsfest genom att lära mig spela happy birthday.

problem 1: jag har inga noter.
problem 2: jag kan ändå knappt läsa efter noter.
problem 3: jag kommer ändå inte kunna spela den på festen, för de har inget piano.