30/09/09
Jag och Tommy har bestämt oss för att döda våran svenskalärare på fredag så att vi slipper göra det dumma dumma provet om grekerna. Fy och fy, deras gudar hemsöker snart mina drömmar för att jag pluggar så hårt.  Eller.. Jag ska börja plugga hårt iallafall.


Dagens bästa: "n-ollaollaollaollaolla"


THIS IS GOING TO BE A GOOD ONE

ikväll ska jag plugga som ett djur på både det ena och det andra,
imorgon ska jag och elin på tjejkväll (+ att då fyller Emma 16),
och på fredag kommer det hit trevligt folk.


king! minus kvällens spännande äventyr förstås.


KICK-OFF

Denna tistag var inte riktigt som alla andra tisdagar, utan idag skulle nämligen hela mp ha kick-off, för att vi skulle lära känna 2orna och 3orna och vice versa. (Ja, vi är sega och har det först nu då vi har gått i skolan i mer än en månad)
Detta innebar att vi delades upp i olika grupper med några från varje årskurs i varje lag och hade nå lekar, tipsrunda, och i slutändan; klasstävling - strutfotboll. Allt i början var inte roligt alls, men strutfotbollen = <3.


En del av bästklassen!
Förbereder för en tuff match, hjälm var behövligt.Team MP1 (bäst).1orna mötte 2orna, och vi förlorade. Men vi tar igen det nästa år!Svårt att vara snygg då man skrattar och gråter av lycka om vartannat, men isse lyckades allt!


VARM CHOKLAD, MITT HJÄRTEGULL

Började dagen redan klockan sex i morse, så jag har hunnit med rätt mycket. Ville dock bara sova på engelskan, men det har jag tänkt göra ikväll istället - och gud vad jag ska sova! mmmmhh.

Nu sitter jag här med min varma choklad och milslånga halsduk, försöker få bort huvudvärken jag dragits med hela helgen. Mamma står i köket och lagar plättar, dagen som började sämst i världen blir bara bättre och bättre!


(L)
vi ser mer ut som estet än media, men det var tänkt att ha rocktema och ja.
MEN FINA ÄR VI ALLT!


10 MÅNADER


WE KEEP WISHING FOR NEVERLAND

Skolfoto idag, jag känner icket taggen! Tydligen ska vi ha rocktema(?), men jag förstår inte när vi kom överrens om det eftersom att det inte var någon röstning eller nå. Ska iaf ta med mig nå kläder och tjoffs osv, så kanske blir det att man hänger med iaf. Nog or'n hä sä.


Nu måste jag då springa iväg, min buss kommer åtta och jag har ju saker jag måste fixa.
Håll tummarna för att det blir ett kungligt foto den här gången!

P-P-P-PLUGG

Jag är bara trött och har ingen lust till någonting alls ikväll. Jag måste plugga hela kvällen och jag vill helst bara sovasovasova ända fram tills torsdag.

Det enda med idag som har varit bra är paddlingen vi hade på idrotten,
jag och Jossan kingade totalt.


ÖHK vs. NIF


Jag är absolut ingen sportfotograf, och kommer nog det heller aldrig att bli.
Men min söndag mellan ca 19:40 till runt 22-snåret spenderades i Öjebyn i sporthallen med Helena och Elin för att se då Thom spelade handboll med Norrfjärden.

Sista minuten var gastkramande och en utav de mest spännande ögonblicken för mig vad gäller sport överhuvudtaget. Öjebyn låg under med ett poäng och varje gång de kom upp mot mål var bollen nära att gå in och förvandla Norrfjärdens övertag till oavgjort, men med kanske tio sekunder kvar gjorde Norrfjärden mål och säkrade sin vinst.

Matchen slutade 31-29 till NIF och jag kan inte för mitt liv förstå hur jag kunde få sådant gigantiskt intresse för handboll, men det är en rolig sport att se på!

Iallafall då man känner någon som spelar.


BERZICANE

Jag tackar min käre fader som kom med det fantastiska namnet Berzicane åt byn tidigare känd som Bergsviken.
Från igår runt sju till idag omkring ett har jag befunnit mig i denna lilla by med Isabelle, samt Simon och Josse som sällskapade oss igår.
Fethäng i källar'n.Josse showar off sin sexy side.Efter att jag uthärdat en fruktansvärt natt brevid Isse fylld utav slag och gnisslande tänder så fick jag finfrukost bestående av übergott te och mackor med ost!


Och så måste jag ju absolut säga tack för en jättetrevlig lördagskväll.

AND SHE'S MY RIDE HOME

Heeeeej bloggen! Nej fy, det där kändes inte bra alls.
Ligger på Belles härliga fluff-matta som löser fluff. På TV är det skräckministeriet med Yvonne Leffler som förövrigt "kan suga travhästballe" som våran kära Nour El-Rafai sa tidigare ikväll på Hype.
Svt2 har varit våran vän hela kvällen, och jag må säga att det inte är en särskilt optimal lördags-kvälls-tittande-kanal. Vet väl inte direkt om den är bra för något över huvudtaget.

Simon åkte iväg för inte alls så länge sedan, så nu sitter jag, Josse och Belle och skrattar skeptiskt åt japanska skräckfilmer i väntan på att Josse ska iväg. Heeeeeh. Nae, det är rätt müs faktiskt.

Det talas om Frankenstein på TVn och förhoppningsvis är det snart läggdags för oss, puss!
OBAMANIQUA

Gårdagskvällen kan summeras med ett ord: FA'NAY NAY

MAN, WE'RE DOIN' FINE

Dagens plus: Hösten är verkligen här nu.
Dagens minus: Hösten idag var sjukligt kall och blåsig.

Kvällens plus: Umgänge med skitfint folk.


COLORBLINDblä, vad jag saknar umeå. blir nog att åka dig någon helg snart!


NÖJD_TJEJ_93

Efter skolan blev det standag med Elin, fyndade en skitfin mysipys halsduk och två latte-muggar (för 3:-st!) på 2ndhand, samt en ny mascara och en mjölkskummare på utförsäljningen på Åhléns. Minus fikat och minus mjölkskummaren som jag tydligen skulle få i julklapp sen, så gick hela kalaset på mindre än 100:-.

Imorgon börjar vi inte förrän 11:05, fast vi slutar 15:55 vilket är mindre fun.
Menmen, onsdag är lill-lördag, bara börja tagga!
8 DAGAR

bara lite mer än en vecka var tills du kommer hem nu,
jag saknar dig.


OYJBOYJN
Kvällen spenderades med Elin i Öjebyn och vi hade riktigt trevligt som vanligt. 
Vi pratade en massa, såg film, gick ut på promenad och drack te.

Nu sitter jag hemma och känner av träningsvärken från all jävla pilates jag ägnade mig åt tidigare idag. I våras var jag nämligen sugen på att köpa en träningsDVD, men istället för att jag skulle lägga ut pengar på en sådan så brände Chrille ut en åt mig. Denna DVD har legat i tv-rummet och samlat på sig damm ända sedan dagen den kom över tomtgränsen, så idag tänkte jag att nu jävlar skulle jag ta tag i min träning. Det jag gjorde och efter en timma (jag som trodde den var max en halvtimme) av lidande och den där eländiga mari windsors röst bestämde jag mig för att ta en liten promenad när jag ändå var igång. Det ångrar jag verkligen nu.. Aj.


AUTUMN

                               


+ promenader ute i skogen
+ blåbär

- att gå för långt ut vid sjön så att det säger tjoff,
sen är fötterna alldeles blöta.


BLOWMARK

sitter i grannbyn blåsmark och umgås med trevligt folk. grillkväll ser det ut som att det ska bli senare,
och nu ska vi ut.

PUSSN

FIELDS OF GOLD

 


Ö

"ö är en ganska deprimerande bokstav, har jag tänkt egentligen.
den är i dö, öde ö, kö. och så är den sist i alfabetet"

emma är ganska fin ibland.

"DE-LICIOUS"-NIGHT
älskar att vara ledig mitt i veckan, för då kan man hitta på sånt här mysigt med sjukt mysigt och fint folk.


"DET ÄR HELT UNDERBART MED MÄNNISKORNA (MINUS DE SEXUELLA ERBJUDANDENA)"

Åw. Har fått ett mail från finaste Christian som jag just läst igenom (tusentals gånger). Han ska ha jävligt tur att jag för en gångs skull kollade igenom min inkorg, det händer ungefär en gång i månaden, så hade han haft otur hade han hunnit komma hem innan jag läst det.

De hade tydligen jättefint väder, och hotellet var lika fint. Det lät inte som att någon hade smittats med svininfluensa ännu och nu satt de där med Singha och en massa munkar som de köpt billigt.
Får bara hoppas att de har det lika trevligt resten av resan, sexton dagar kvar ju. :) (nae, inte saknar jag honom inte..)


AND WE'LL NEVER STOP RUNNING

Har sjuklig träningsvärk från gårdagens idrott, inte fun! Fast snart ska jag ut och gå en kortis runt kärleksstigen, kanske knäppa något kort eller två. Håller på att ladda upp nå bra musik i telefon så att jag kanske får upp tempot lite iallafall, sen då jag kommer hem ska jag belöna mig med en fantastiskt god smoothie. mmmmmm...

Eftersom hela klassen är lediga imorgon ska jag och två kompisar dra tjejkväll ikväll med film, flåd och en massa snack om allt från himmel och jord. Känns inte helt fel, nej! Imorgon ska jag bara ligga hemma och svära på mig själv för att jag glömt engelskaboken, matteboken och mediakunskapen i skåpet. Jag kunde ju ha pluggat! Men icket.

Nu ska jag då iväg, som den lilla hurtbullen jag är!

KOM HÖSTförra året, en stilla hösteftermiddag.


Så, nu är sommaren slut men hösten ännu inte här, fy vad jag hatar detta mellanting. Antingen så är det höst eller så är det sommar, inte som nu.
Jag vill ha tjocka koftor, halsduk innanför jackan och vackert färgade höstlöv!


INTERIOR CROCODILE ALLIGATOR

- I drive a chevrolet movie theater!

Sitter hos BästIsse och nöter Facebook, har finfina samtalsämnen, ska snart börja dricka te och så väntar vi förväntansfullt på Leo, Kusimon och Josse.

Nu ska starta vårat te-drickande (jag ska satsa på att behålla det varma vattnet i koppen, och inte ge mig själv brännskador)


INTERRAILSitter inne på SJ's sida och kollar vad ett Interrail-kort skulle kosta. Jag är så sjukt sugen på att fara och tågluffa runt i Europa då jag gått ut gymnasiet!

Lyckades just luska ut att om 3 år kommer jag fortfarande att gillas som Ungdom, och att ifall jag ska vara borta i ungefär 1 månad lär kommer kortet att kosta mellan 3535kr - 4525kr. Skulle säkert kunna hitta något billigare någon annanstans, men sj kändes enklare, haha. 
Men man får ju räkna med att priset har höjts då jag ska åka, och att boendet också kommer kosta minst 6000kr, så allt som allt med fickpengar och allt lär det ligga runt 15 000, kanske. Åh, jag är så sugen!

MEDIAPRODUKTION
såhär party kan bara vi vara på våran mediaproduktion.
klassfestsplanering är igång (nej, vi är inte alls sega) och det ser ut som att den blir nästa vecka. yesyes!


STANDAG

sitter på datakunskapen och svär över att tangentbordets mellanslag är två sekunder ifrån att sätta upp en lap på sig själv där det står "ur funktion". Lång skoldag idag, men då jag har genomlidit alla dessa timmar som hunnit gå fram från 09:35 tills 15:50 ska jag belöna mig själv med en shoppingtur.
kommer väl mest troligt inte hitta något, men en lång stund ska jag iallafall gå på stan - jag ska genomsöka varje vrå av varje affär (med snygga/inte allt för dyra kläder/skor/allt möjligt) och jag ska älska varje sekund.


och nu åker snart chrille till thailand, helvete vad jag är avis.