fredagens babeFarfar'n från Charlie and the Chocolate factory. <3

godawful grey


dagens bästa

Share it with Tamron - Tamrons nya fotoblogg där fotografer världen över bjuds in för att dela med sig av sina bilder.
Like saint Valentine - HIM's nya singel, tar mig verkligen tillbaka till tiden då jag var 13, svart och svår.
Hallon och glass - Bara den bästa upptäckten jag någonsin gjort.


mattsvart vinter


alltså, nej

Åh min gud. Han har cam. Och hans mellanslagstangent verkar ha gått sönder. Jag måste lägga till honom på msn. Nu.


mös, bös och te hos jossis


Jag måste ju säga det att jag har haft en finfin lördagskväll ikväll! Fast ja, nu är det ju igår. Men finfin var den då iallafall. En massa schlirv, en promenad, kälkstenen, gnussel och allt annat sånt där som hör till när man är med dessa människor.

puss!Nu är det middag som gäller och sen bär det av till Josse för att dricka te och ha allmänt müs med nå fint folk.

JAG HAR MÅLATFör någon kväll sedan satte jag uppe på mitt rum med färger, palett, dukar och penslar och bara målade. Jag måste säga att det var det bästa jag har gjort på riktigt länge, bara få sitta där uppe och slippa tänka på skolan och slippa stressa hela dagarna. Älskar det!


CARLSBERG DOESN'T DO MEDIAKLASSER, BUT IF THEY DID IT WOULD PROBABLY LOOK A LOT LIKE OURSHelt okej torsdag. Medieproduktion, Matte, Choklad, ESV.

CHOKLADMOUSSE, BELLE OCH MÜS

Snart blir det mörkchokladmousse-making (fast först en tur på affären) och sen kommer allas våran kära Isabelle ut hit till skogen för att spendera natten tillsammans med mig i min snäppet för trånga säng. Müsipüs!
Emma, Isse och jag från tidigare idag på engelskan, puss!
(Bilden är förresten så snodd utav Emmababy och för att se mer av dessa finfina bilder klicka
HÄR)

ÄLSKLINGSÄLSKLING

Den 17e mars åker jag och mina busungar Tommy och Filip för att se världens bästa människa, the love of my life, Magnus Betnér.
-

pppussy.

FANTASTISKA FREDAG

Drog en supernap igårkväll så att jag försov mig och missade bussen med en kvart, speedade som attan för att hinna med nästa buss, fick åka en omväg för att busschauffören hörde inte när jag sa att "Jå, det sitter kvar en i bussen" med min plötsligt väldigt mörka mansröst, missade halva engelskan och när jag väl kom fram så skulle vi göra något som jag knappt alls förstod, sen var det dubbelsvenska och där var det the story of iceland som gällde.
Äcklig lunch, äckligt möte med en äcklig människa, en kort kort mprlektion och sen ett kallt kallt besök på stan för att fördriva tiden innan bussen skulle gå.

Inte okej dag, tur att Chrille kommer snart.
(om inte nu han har fått för sig att köra ner i ett dike någonstans, så att det blir ännu värre)


CCCCCCRAZY

Detta jävla individuella val gör mig galen! Man ska pussla runt med en massa kurser över olika perioder och kurserna går över varandra så att jag kan inte välja dem, och så sen så är dom för stora, så att gränsen på 300p överskrids och så inte att förglömma att jag sen helt plötsligt saknar 100p!

Och detta ska vara inne den 1a februari. Ajajaj.

THURSDAY

Filmkväll hos Tommyboy. Paranormal Activity, The Strangers, 2 Family Guy-avsnitt, Pet Cemetery. Tre frusna (varav en livrädd) brudar som gick mellan Munksund och Klubbgärdet i -28° mitt i natten.

Ganska fint var det!

01:44

-30.3°

mmmhm.


2009

Januari
Det gångna året firades i Skellefteå på parmiddag, blev inte riktkigt som tänkt med trevligt hade vi iallafall. Min barndomskompis blev 16 och jag kände mig inte alls gammal. Det hände nästintill ingenting här, det var bara snöigt och kallt.

Februari
Tvingades se en massa skidor på TV och min gamla idrottslärare lärde mig att stanna på skridskor (nästan iallafall). Firade min första Alla Hjärtans Dag med en pojkvän och detta gjorde vi i skellefteå, blev bjuden på middag och spenderade sista helgen i den lilla lägenheten - om man nu kan kalla det så - som chrilles mamma hyrde under en kort tid.

Mars
En kompis fyllde 18 - det var 18årsFEST utan dess like.  Drog till valls med skolan och åkte madrass i den livsfarliga backen mest hela dagen. Blev medtvingad till Bygdsiljum och åkte faktiskt slalomskidor, något som jag nu kan säga att det gör jag aldrig igen, men jag kom iallafall hem hel, utan varken skrapsår eller några brutna ben. Jag såg Kenny Starfighter på bio och blev klar med bildprojektet jag och två till i klassen höll på med, två saker som kändes ofantligt bra att ha gjort.

April
Firade påsk med lite äggätande och en promenad uppför en lååång och braaant backe för att få sitta i ett par timmar och njuta av utsikten och den goda varma chokladen. Efter en massa missförstånd angående biljettpris åkte mina kompisar iväg söderut för att se Dead by April utan mig. Fick veta att jag prel. kommit in på Media (och det andra jag sökt) och att jag fått kommunjobb på Hifton, vilket kändes jättekul och.. inte så jättekul. Valborgsmässoafton var, ja, sådär. Gick omkring på fel sida av älven och fick köra hem mopeden med ett sönderskuret bakdäck.

Maj
Åkte till Fällfors, hade en grillkväll under cykelbron och köpte min älskade kamera. Ännu mer grillande, och så åkte klassen på klassresa ner till Göteborg. Christian fyllde 20 och vi firade ett halvår tillsammans.

Juni
Var på 9ornas bal/galakväll/avslutningsfest vad man nu ville kalla det men spenderades största delen av kvällen på Christinas examenskonsert och ångrade att jag betalade biljett för att gå på balen. Hade sista kvällen med klassen, och gick ut 9an. Kände mig massor större än vad jag egentligen var och grät ganska mycket då jag insåg att jag inte skulle få komma tillbaka till hortlax och klassen. Började jobba, badade en massa och var ute i skellefteås skogar på midsommar.

Juli
Firade en massa födelsedagar och badade lite till. Åkte på roadtrip med mina föräldrar till Jokkmokk (fråga mig inte varför vi for just dit, för jag har ingen aning) och på hemvägen var vi förbi Storforsen. Åkte till Umeå och Sundsvall, firade mormors 83års dag. Var en kväll på PDOL, såg en massa bra artister och träffade allt trevligt folk, ångrade inte en sekund att jag åkte dit.

Augusti
Fyllde övningskörning och lätt-mc-kort, var på cruising och tog vara på den sista tiden av sommarlovet.
Började i MP1a, var minst på skolan igen men trivdes jättebra både i klassen och på skolan. Okej, mest klassen då, storskolan skrämde skiten ur mig så jag tyckte att det var tur  att vi mest är i våran byggnad, haha.

September
Taggade tågluff genom europa efter studenten. Hade haters-night med fintjejorna. Saknade och var avundsjuk på Chrille som åkte till Thailand i två veckor (blev gladAST då han kom hem igen)

Oktober
Frosten kom och jag var ute på en massa kalla promenader med kameran i högsta hugg. Tror även att det var här någon gång som vi hade fest hos Madde, något som upprepades igen och igen. (HEEEJ TOMTEGUBBAR)

November
Kom på hur rätt mitt val av gymnasieprogram var, trivdes jättebra på media. Firade ett år med Christian och åkte iväg till Umeå och bodde i mormors lägenhet över en helg.


LITE SENT KANSKE MEN..

.. GOTT NYTT ÅR!


Kommer tillbaka till mitt kära piteå imorgon,
Puss!