Veckan som gått.

 
 
Veckans humör: Jag har varit glad ungefär hela veckan minus fredag då jag kände mig som en hög med lort ungefär. Men nu är jag glad igen. 
Veckans vill ha: Superkrafter. Typ, kunna teleportera mig. 
Veckans köp: Mat! Speciellt den där halloumibiten jag köpte, bästa jag unnat mig på så jävla länge. 
Veckans favoritplagg: Nya jeansen jag köpte hos Emmy-Sol aaaaah de sitter som en smäck. 
Veckans frisyr: Jo men panikklippt och askigt. 
Veckans händelser: Hemgjord palt med toppklassigt sällskap, gå vilse på vitberget med Evelina och bli hämtad hem till Hemmingsmark.
Veckans saknad: Ca hela pite stad (och utflugna tidigare residenter). Vill plocka med er alla och bära runt på er i fickan, fyfan vad jag saknar er.
Veckans festligaste: Lördagsöl.
Veckans måltid: Ska prova äta tacos med halloumi. Vi får se. 
Veckans borde: Hitta lägenhet. Få lägenhet. Vill veta vart jag ska bo NU. 
Veckans godis: Blåbärskaka med vaniljsås. 
Veckans sämsta: Att tiden går så himla långsamt. Förlåt skellefte men jag gillar inte dig och jag vill flytta härifrån nu

Sen är det bra så, tack.

Till dig för två år sedan, försvinn ur mitt liv och rör aldrig vid mig igen. 

Dag 19-20, Ljubljana

 

Några gånger när det verkligen kändes.

Δ när jag försökte kyssa dig för första gången men inte vågade komma närmre än din axel. jag var bara femton men du hade redan fyllt nitton och jag var nervös och rädd i dagar efter detta. sen berättade du att du tänkt kyssa mig också precis den sekunden. 
 
Δ när vi delar både cigarett och saliv mot en husvägg vid en sidogata bakom tivolit. du berättar att du fortfarande är kär, och jag ljuger och säger det är jag också. 
 
Δ när jag blev hämtad mitt i natten för att dom sa att det hade tagit slut. "välj nu, för en av oss kommer flytta ut".
 
Δ  "vet du? efter jul kommer jag ner till dig, då kommer vi att bo i samma stad och vi kommer äntligen att kunna ses så mycket som vi så länge velat." 
"ja, om man nu får leva så länge."
 
Δ när mamma ringde mig under skoltid om och om igen och när jag äntligen kunde svara sa hon med gråten i halsen att du låg på akuten och hade tagit en överdos. och så slutade du plötsligt vara liten och ofarlig och var nu helt plötsligt någon som hade kunnat sluta finnas om det gått några sekunder till. 

Dag 16-19, Budapest


Dag 14-16, Krakow. Del 2

 
Auschwitz-Birkenau är den värsta platsen jag någonsin befunnit mig på, och jag åkte dit under en dag som turist. Åk dit, försök ta in och glöm fan aldrig vad som hände. 
 

Dag 14-16, Krakow. Del 1.


Exakt ett år i den här gudsförgätna staden.

Idag är det ett år sedan jag lyfte ner allt jag ägde i stora flyttkartonger, packade en bil alldeles proppfull och åkte åtta mil söderut. Jag satt med min jordglob och LP-skivor i knäet, vinkade hejdå till min älskade vindslägenhet med takfönstret där hade suttit ute på taket varje kväll och åkte iväg för att börja om på nytt, börja på riktigt han och jag. Två dagar innan hade mina bästa vänner anordnat överraskningsfest åt mig för min 20årsdag och jag var fortfarande bakfull. Trött efter att ha jobbat mitt allra sista pass i hemtjänsten, rädd då jag inte hade någon aning om vad som väntade nu men mest av allt var jag så fruktansvärt förväntansfull. 
 
Jag flyttade in. Packade sakta upp, delade ut femtio CV'n över hela stan, reste till London och till Thailand. Fick världens bästa jobb. Tacklades med den där jävla panikångesten och känslan av att mitt hem aldrig var mitt hem. Lärde känna de bästa människorna i världen. Sen blev det ju nytt år och det tog slut mellan oss under tvåtusenfjortons allra första dag. Jag flyttade ut, hittade ett eget hem, hittade hem. 
 
Nu har jag bott i den här staden där jag ju egentligen aldrig skulle hamna i ett helt år. Jag har precis lärt mig vart de olika områdena utanför stan ligger, vad de heter och hur man snabbast tar sig mellan dem. Jag lämnade allt jag hade och gav mig fan på att fixa det här. Nu har jag gjort det i ett år, och nu har jag bestämt mig för att åka iväg igen. I vår säger jag hej till ännu en ny stad och denna mellanlandning får ett slut. Tack för att du tog hand om mig ett tag i allafall, nu längtar jag efter fyra månader av att sakta säga hej då och suga den allra sista musten ur allt som Skellefteå har att leverera, för sen åker jag till Umeå. Fyfan vad pirrigt, men mest av allt, så jävla kul. 

Dag 11-13, Prag


Dag 8-11, Berlin

 

Hah.

Mer än sex månader sedan idag och jag har haft den bästa sommaren i mitt liv. 

trodde ju aldrig att det här skulle vara min grej, men nu vill jag inte ha något annat

det kommer komma en dag när det spritter igen och allt kommer vara så spännande och nytt att jag inte ens vet vad jag ska ta mig till, men tills dess; fyfan vad jag älskar det här

Dag 4-7, Amsterdam

 

Dag 1-3, Köpenhamn


En midsommarafton för jävligt länge sedan