Idag saknar jag sommaren så himla mycket

Så därför slänger vi in en sommargif.

VCR


Lördag

Första ridturen på vad som kändes som en evighet och tårta ute i solen, bastu och Breznak Lezak Svetly, sånt här och sånt här, äventyr på Shell och promenad i vinternatten, prata i telefon i en evighet och somna i luren för att vakna entvåtre timmar senare när solen står högt på himlen och det tydligen är morgon igen. Jag är nöjd.

Trettonde Juli 2011

Klockan är 01:51 dagen efter jag trodde jag skulle få sakna dig tills hjärtat brister och nu ligger du i min säng. Du är utan kläder och trots att ljuset som tar sig igenom rullgardinen är minimalt vet jag precis hur dina linjer sträcker sig, och att de passar så bra ihop med mina.

När någon fyller år bjuder man på tårta


V.8


En fredag åt jag ost och kex, såg ca fem minuter av en film och drack litervis av te.

Och en tisdag bjöd jag på semlor.

Sova länge, lång frukost, jobba lite, vara ledig.


Saker att se fram emot:

♦ Ikväll bjuder jag på semlebuffé med egenbakade minibullar och massa olika tillbehör.

♦ Till veckan ska jag mest trolitg fara och rida, på första gången på alldeles för länge och jag känner mig som en liten hästtjej men jag är så jävla glad.

♦ Mammas födelsedag på fredag!

♦ Att jag förfan är så gott som ledig i 2½ vecka till.

Breakfast is for dull people

Men jag älskar frukost ändå.

2012-02-27

Jag vet inte. Kanske ska man sluta fega.

Ja ja ja!

Idag får jag helg. Och sen har jag praktik i två veckor, och sen lov. Ingen skola på tre veckor. Äntligen lite andrum.

Sextonde

Lyssnar på 60-70-80talshits och dansar disco, går på vad som känns som -30 promenader, lagar min bästa kycklinglasagne och åker iväg på så kallat möte för att stämma av inför APUn. Skriver långt om olika ledarstilar och gruppbeteende, analyserar fördomar, använder stora ord och känner mig pretto. Vill såsåså mycket, som att börja om att rida, slåss, bo utomlands, stanna hemma, dricka öl, dansa, glömma, få nytt att minnas.

Och så är allt rätt så jävla tumult. Så fram och tillbaka, upp och ner och ska jag vara ärlig så ibland vet jag bara inte. Men just nu, just precis nu är det rätt okej. Så vad gör man. Jo, man fortsätter vara upp och ner och fram och tillbaka och inte veta. För i slutändan är det ju ändå rätt okej.

FebruaridagarNow and then I think of when we were togetherMitt i allt hemtentaskrivande, all ångest, alla trassliga tankar som jag aldrig lyckas reda ut så tänkte jag vi kunde lyssna lite på det här. Inte riktigt säker på om det klår originalet, men det är kanske inte meningen. Jäkla fint är det iallafall.

14 februari 2012

För exakt ett år sedan var det såhär: Vet så himla väl att det här är en vanlig dag precis som alla andra och egentligen inte är speciell alls. Men för en kärleksmyra som mig känns det i hjärtat att sova själv i en säng som alltid kändes för liten när man delade den med någon men som nu är alldeles alldeles för stor.

Min säng känns fortfarande för stor och mitt kärleksmyrehjärta gör fortfarande rätt ont ibland. Och allting ser likadant ut nu som det gjorde för ett år sedan, men nu är det ändå en helt annan sak. För det blir alltid bättre. Man läker alltid.

Det här gjorde jag i fredags

Middag, vin, öl, sanning och konsekvens, galenpanna osv.

h-chic


And the doorman to heaven says you gotta have a wristbandKallt inuti, kallt utanpå. -30 jävlat överallt.

Kan vi bara stanna upp och titta liteJust det.

Och snart fyller vi kanske 40

Begraver mig i svenskaplugg och tänker på helgen som var så knepig, men som kanske förde något fint med sig ändå. Smider fettisdagsplaner, bakar bröd, googlar fjällvandring, holga och Rosa Parks. Hej måndag, må du aldrig komma igen.

Dom dimmiga dagarna

Vet äntligen, äntligen vad jag vill göra sen och i helgen åker jag bort igen. Puss