satansjöaövklekfa

AH JUST JA, min kamera kommer inte förrän den 8e.

WALLANDER

Något som länge har förbryllat mig är hur det kan vara så att Wallanderfilmerna utspelas i Ystad, men inte en enda jääävel pratar skånska?...jävla låtsasskåningar hela högen.


JULAFTON


Trots bristen på julkänsla så blev gårdagen riktigt lyckad! Det var jullunch, massa fixande, kalle anka, julmiddag, julklappsöppning och massa mys med godis och annat som hör julen till (hos oss iallafall).


(jag är världens lyckligaste.)


!!!!!!!

JULAFTON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu känner jag fan taggen.


SNART CHRISTMAS, BABY


glad_tjej_som_vill_ha_julafton_någonstans_runt_nu_93.

Mindre än 4½ timme kvar tills det är julafton, just över tolv timmar kvar tills vi åker söderut mot Umeå för att fira med Mammas brors familj, ungefär 19 timmar kvar tills vi får sitter med glögg och pepparkakor och ser på Kalle Anka, runt 22 timmar kvar tills vi får äta godgodgod julmiddag och någonstans omkring 24 timmar tills det blir julklappsöppning!

22/12/09


- jullov.
- två dagar kvar tills julafton.
- min kamera beräknas komma tillbaka om fyra dagar.
- det missfärgade håret känns inte längre lika hemskt, men rätt hemskt är det.
- tryffel med hasselnötskross.

faaantastiskt!


I'VE GOT A FEELING THAT IF I SANG THIS LOUD ENOUGH YOU WILL SING IT BACK TO ME

halvligger i soffan i lägenheten och varvar att sjunga högt med att dricka saft, spela tetris, se på film, vänta på att chrille ska komma hem, kolla runt på fotosidan.se och tradera och titta till ödlan då och då

tihi, puss.


25 BELOW

Termometern säger -25 och marken är täckt med snö, sådär så att det knastrar när man går. Jag trippar omkring i tofflor och längtar till jag får gå upp till kallesbacken och sätta mig framför elden med tusentals filtar, tjocka halsdukar och tre par tjocksockar igen, precis som förra året.


uschuschusch, jag längtar tills jag får tillbaka min sixten.


JUST FOR NOW


THE TOWN & THE CITY

Nu står jag i bostadskö hos PiteBo, LuleBo och så hos någon i Umeå också. Jag har börjat köpa hem en massa muggar och koppar och så har jag ett ton med frottéhanddukar i linneskåpet.
Lite vuxen känner jag mig faktiskt!


GABRIELLE

Sliten. Alldeles för mycket av Farfars gudomliga födelsedagsblåbärspaj. Målarsug men ingen målarork. Saknad gånger tusen. Längtan. Vill göra snöänglar. Vill ha Julafton, Nyårsafton och Födelsedag. Håller tummarna fram till i mars, jag vill verkligen ha det där jobbet. Men nu: The Holiday.

 


LUCIAVAKA

Natten går tunga fjät runt gård och stuva
kring jord som sol förlät skuggorna ruva.

Det bakades pizza.Natta sov.Det åts pizza.Jag, Tommy och Frida var ute och gick på en lååång promenad runt norrfjärden.
Jag bakade pepparkakor.Medans de andra såg på vänner.Sen såg vi the Blair Witch projekt (jag grät, inte okej.)Runt 4-5 på morgonen någon gång när de andra gått och lagt sig kokade vi makaroner och åt med ketchup. (eller ska jag kanske säga katchop, Frida?När klockan slagit sex tog tröttheten över och efter allt för många parti'n patiens för min del gick vi äntligen och lade oss och vakan var över för våran del.


THAILAND - HÖSTEN 05

Har suttit och kollat igenom lite gamla thailandsbilder och har kommit på hur otroligt mycket jag längtar tillbaka. Önskar något så fruktansvärt att vi hade haft nog mycket pengar för att kunna åka dit igen.
BUT WE CAN'T STOP NOW

Redigerar sönder gamla bilder, vill ha tillbaka min kamera, lyssnar på Jack Johnsson om och om igen, borde städa rummet, känner mandarinsuget, längtar efter lördag, julafton, christian och lov.


HEY, LOOK AT THE WORLD

Nu är kameran inlämnad, beräknas att vara redo för uthämtning den 28e dec. (Fast det kan ju ta sig.)


I GO AHEAD AND SMILE

Dagens citat: "Amen vaddå, ska ungen komma med sorken eller vad?" Jo, jag dog lite.

Dagens bästa: Julkalendern börjar.

Dagens snällaste: Pappa! När jag imorse med full mundering skulle gå till bussen och var beredd på att ha snö upp till knäna möttes jag istället av ett tunnt, tunnt lager med snö på vägen, detta tack vare att pappa varit en ängel på fyrhjuling och skottat innan han åkt till jobbet.

Dagen jag just nu längtar mest till: Fredag. Fast lördag kommer nog att bli rätt king den med.