from grace


you can tell everybody this is your song













Fin torsdag.

Tog en sovmorgon, körde min racer till skolan, min racer var inte så racer så jag höll på att komma försent, kom inte försent men höll på att frysa ihjäl, hade matteprov, drog ner på stan med mina fina, köpte jeans, fikade, satt vid kanalen en stund, gick tillbaka till skolan, hade esv, drog hem och frös ännu mer.


Ingen skola imorgon och kvällen blir förhoppningsvis great. I like it, yeah!

with arms outstretched

Dagens vill ha: Ett interrail-kort, jobbfritt sommarlov, massa pengar och så en tågluff genom Europa. Mhm.


oh happy day

Av de 286 bilder som togs idag på idrotten är det här den enda bilden som är tillräckligt okej för att få visas för omvärlden.



I'm lovin' pappas stark stolt trygg-tisha.

ännu en söndag





I morse hade klockan hunnit bli tolv då jag stillsamt väcktes av solljuset som trängde igenom mina fördragna gardiner, fyfan vad skönt det kändes.

Jag rotade igenom alla mina lådor och mappar i jakt på några papper ifrån transportstyrelsen, men hittade något som jag inte ens minns att jag hade. En lapp som låg på min säng när jag kom hem från jobbet i somras, skriven av finaste Christian.

Nu ska jag äta Farfars godaste kladdkaka med varma björnbär, längta till morgondagen och bara mysa bort resten av denna fina söndag.


onsdagtorsdagfredag

Onsdag: Vi körde på hardcore-stek på den obekväma plåttrappen utanför Ymer.


 
Torsdag: Gick in till stan under hålet och försökte steka lika mycket som gårdagen, denna gången hade vi en glass i handen och alldeles för mycket vind i håret.







Fredag: Sara blev ritad i ansiktet av Tom och jag fick en super-fin målning av Frida.




freaky friday



Sånt här gör vi på svenskalektionen. Stackars Sara..

lurendrejeri



Jag loggade in på facebook, såg detta, blev jätteglad och tänkte "det är väl klart att dom gör", sen förstod jag att det var ju inte alls mig dom tyckte om. Fan.

ack hemmingsmark

Åh, Hemmingsmark dom kan dra. För jag minns varje träd, varje dag. Hemmingsmark, jag blir aldrig som dom från stan. Jag är alldeles för lojal. Skogsbarn, vi blir aldrig som dom från stan.

Jag gillar min version mycket bättre än Oskar Linnros med hans Sundbyberg.



Nu är det dinner, sen drar jag iväg på en tisdagsvisit hos min homegirl i Hortlax för lite tedrickarmys och annat trevligt.
Puss!

en måndag genom mobilkameran





Jag har fikat med mina fina på Wayne's. 



Vi har spelat... Något med en mjuk boll och Sara började prata med Fredrik om schizofreni.



Jag har gått på en walk. (what the fuck is up med mina ben?...)



Och kokat jättemumsig päronmarmelad.

Nu ska jag bara lyssna lite mer på min fantastiska april yeah-spelningslista, och sen är det sängen.
Puss!

the nicest thing

Sitter i lägenheten och allt sånt här känns som vardag nu. Chrille är ute och byter däck på bilen och snart ska vi äta middag. Vädret är inget att hurra över och min nacke gör så jävla ont, men glad är jag.

Snurrar lite på ringen om sitter på mitt pekfinger, elefanten är egentligen lite för stor, men det gör ingenting.
Jag saknar och längtar, vill ha sommar mer än någonsin. Det gör ingenting att det är långt kvar för jag är så jävla glad.


nu väntar jag bara på bruna ben och varma sommarnätter



våren är här, våren är här, våren är här. ♥

150410


Om man bortser från ett sorgligt hejdå, en snuskig lunch och lite saknad av både den ena och den andra så såg våran torsdag ut lite såhär:



Vi gick ner på stan under hålet och köpte årets första mjukglass.





Och sen på bildlektionen hittade vi en bild som Emma tidigare ritat på Tommy. Sjukt likt.

Puss!

03:28



Godnatt.


l o v e l y

Vädret är ju  +10 och strålande sol och den smälta snön forsar ner för stuprören.
Våren är äntligen här, på riktigt!

Nu ska jag ta ut en påse med mina fantastiskt goda bullar och min mobil som är fulltankad med bra musik och bara sätta mig ute på massa filtar och sola som bara den.

Puss!


söndagens babe



Gösta Ekman i sina yngre dagar, jag skull.

saturday bbq

Gårdagens spenderades med mina fina, precis vad jag behövde! Vi grillade, myste, fikade och tryckte in marshmallows i munnen. Det såg ut lite såhär:












Nu ska jag äta grönsaker med nachochips och sen kanske ut och köra en vända.
Puss!


dubbelyeah!

Imorgon blir det att stiga upp tidigt igen för då ska grillringen skottas fram och det ska bakas 1½ liter bullar, bara för att jag är en sån förbannat bra värdinna.

Nu går jag och lägger mig och taggar inför imorgon, dubbelyeah!

finfint skulle man till och med kunna säga

Mitt påsklov so far:

Jag har myst (läst FOTO) med min pojkvän.



Jag har åkt till Umeå, fått ett påskägg av mina kusiner och sett Skellefteå AIK förlora mot HV71 (eller egentligen såg jag inte då de förlorade, jag sket i förlängningen och såg Johan Falk istället, busig som jag är) och som sagt sett Johan Falk.



Sen har jag även varit på stan, sett ännu en film, druckit en massa te, varit på promenad, gjort en spontan-överrasknings-visit hos min pojkvän, köpt en ny jacka, kommit hem till Piteå och köpt 5 wienerbröd.

Ganska great om jag får säga det själv!

you're my wonderwall

När jag vaknade mitt i natten efter en hemsk dröm, letade reda på telefonen för att se vad klockan var och såg att jag fått ett fint sms från en fin vän, eller när jag satt på internet och fick syn på något en annan fin vän skrivit - då insåg jag hur lyckligt lottad jag är som har så fantastiska människor i min omvigning, hur tacksam jag är för det och hur mycket jag älskar dom.


all the lights that lead the way are blinding

Är hos mina kusiner i fina Umeå och har varit det sen igår. Jag har inte varit hemma sen i lördags (var två dagar i Skellefteå också) och jag som aldrig brukar längta hem har börjat sakna allt något så fruktansvärt just nu, idag. Vill helst bara sitta uppe på knuppern i t-shirt med en kopp varm choklad inlindad i en filt, sittandes på ett renskinn med min pojkvän och mina fina vänner. Vi får ta och göra det när jag kommer hem, eller hur?

Trött är jag också, det hör inte till vanligheterna att jag stiger upp klockan nio (!!) på en ledig dag och sedan går en runda på stan. Men så gör dom här, utan problem! För att försöka hänga med slet jag mig först upp från den uppblåsta madrassen och famlade sedan omkring som i en dimma i några minuter innan jag fått i mig någon mat och fått på mig linserna (allt var enklare då man hade hela glasögon) och sen skulle man ju börja göra sig också och jag är ju inte snabbast i stan.
Turen på stan var däremot hur härlig som helst; vädret var perfekt, vi åt jättegod mat och så hade jag ju såklart ett riktigt fint sällskap!

Nu kom töserna hem från IKSU så nu ska jag runda av detta ovanligt textrika inlägg och umgås med dem litegrann.
Puss!


hela livet var ett disco
















Gårdagskvällen var disco utan dess like, pusslove!

internskämtsparty maskeraddisco YEAH





NU TAGGAR VI!