Josse.

Hej Josse, du kan se det här lite som ett öppet brev till dig. Det är nu snart tre månader sedan ni flyttade till Göteborg och jag vill bara säga att jag saknar att höra ditt skratt ekande i huset, att kramas, busa med ditt hår, lyssna på musik från 50-60-70talet och dricka ful-alk och litervis med te i stugan. 
 
 
Kommer ner till er så fort jag slutat jobba, puss. 

Öl i södra hamn.


Hej alla.

Alltså, ni är ju ändå några stycken som kikar in hit varje dag och jag har länge tänkt att det är säkert ändå bara folk jag känner, men... Jag känner inte så många människor. Så, vilka är ni?

Abisko II

 

Kälen.

Ikväll ska jag visst dricka alkohol med tre grabbar som jag känt så gott som hela livet. Fira att vi fått jobb och kommit in på universitet. Prata högstadiet, mellanstadiet, lågstadiet och bara rocka hela byn. Puss

Det var då, kanske mitt i vintern.

Går naken genom den stora lägenheten med de nylagda golven och nya tapeterna. Det doftar rent, nytt, ja kanske till och med lite oss. Du ligger kvar i sängen och ler så himla stort mot mig och jag försöker inte ens skyla mig för du säger att jag är vacker. Naturligt vacker. Och jag är kär. Så jävla kär.

Aug. 21, 2012

 
jobbar, springer rundor, söker flygbiljetter söderut, dricker kaffe, sover, äter, försöker leva.

Abisko


Räknar.

Och jag väntar fortfarande på den där dagen där du inte från ingenstans med all jävla kraft du har kommer in i mitt huvud och får mig att tänka på dig 1, 2, 3, 4, 5, 6 gånger om dagen.

När vi sa hejdå till Filip som flyttade till Bollnäs


Älvsbyn stn - Abisko turistst

Nu åker jag till fjällen över helgen. Puss!

Södra hamn


Idag är det tusen grader utanpå och inuti


Känner ba love life

Saker som hänt sen sist: Jag har blivit bokad på jobb minst 18h i veckan fram till i november, haft födelsedagsfest med bästa Leo, haft sommarpremiär på krogen, fått en så jävla fin tavla av Belle och Simon, saknat ihjäl mig efter Josse, bokat tåg till Abisko för fjällvandring och jobbat sista passet på hemtjänsten. Nu börjar min lilla semester på sex dagar och jag inleder den med äkta tjejkväll hos Jenny. Puss!

Har du chans på mig:

ja/nej/skjut mig

Ca det enda jag tänker på nu:


Livet:

Nä det är fan inte roligt att vara kär. Det är ingen upphöjd känsla av eufori och man ser inte klarare än vad man gjorde innan. Man kramas lite, man pussas lite, håller varandra i hand. Och man skriker, man gråter och man är så jävla förbannad. Och det finns fan inget vackert med att ta sönder sig själv för någon annans skull.

Vecka 31

När man jobbar helg får man helt enkelt lov att trycka in så mycket kul som möjligt under veckan. Det har sett ut lite såhär: 
 


Plockat hjortron och kokat sylt.Planerat fjällvandring.Haft klockan sex hos mig hos Josse.

 
Och fyllt år, fikat och knutit turban.

Bra saker med just idag:

En måndag för 19 år sedan föddes jag på Boden BB. Jag var en himla massa dagar för tidig, och min pappa höll på att köra ihjäl sig när han kom för att träffa mig men nu sitter vi båda här och jag älskarälskarälskar att fylla år.

Igår gick jag runt stan och lämnade in CVn, ansträngde mig så fruktansvärt för att göra ett bra första intryck och idag fick jag ett samtal om provjobb och ett annat om intervju. Fyfan vad glad jag är idag.

Crappy festivalframes

 
När ens egen stad bjuder upp tills dans (och en jävla massa le), då måste man ju ändå fara.