"I det fördolda"

Har blivit kontaktad om att vara med i en så himla bra grej och jag är så stolt att jag nästan spricker. Tacktacktack.

Vill inte höra vad du säger, bara hålla din hand


Åh

Kaos.

Du går nedtryckt i två alldeles för grova skor, det börjar visst bli höst


September

Krispig höstluft och fina ord.

Hårt mot hårt mot ensamheten

Det värsta är när man inte vet.

Kedjeröka tills lungorna smärtar tillsammans med en kopp kaffe-väder så vafan gör man


Secondhandbloggen

Just ja, säljer kläder HÄR. Mer kläder kommer upp eftersom, puss!

Vi undrar nog båda två hur vi tog oss igenom det

Tvåtimmarspromenader inte hand i hand men nästan så nära och ost och kex och vin och öl och pussar och vi bara fumlar runt i tårsalta skratt. Och så tog den helgen slut och en ny vecka inleds med vad som känns som livsviktiga samtal och arbetsintervju och åh herregud. Läser om journalistutbildningar, gräddar en miljon våfflor till middag, sover i bästa fågeltröjan och lyssnar sönder vemodig höstmusik.

And my life is yours but your life's not mine

Och idag fick jag ett kusinbarn, en liten liten pojke.


Post Scriptum

Tips!

Friday, i'm in love

Igår var spontanvin ur konjaksglas, cigarettrök på balkongen, varma knän, kalla händer, kladdkaka, kramkalas och bara Leo som hann fastna på bild innan batteriet tog slut.


Men jag tar det som ett tecken på att du kommer upp igen

Plockade årets sista blåbär bland höstlöv som precis fått färg tidigare. Åh herre, när blev det höst egentligen?

But I gave you all

Det här ligger på repeat, jag håvar i mig ohälsosamt mycket kaffe och gör mitt bästa för att inte bara strunta i just precis allt. Det här med stora historieprov är inte min grej.

Det allra sista från våran helg i skogen


Praha


Om 32 dagar åker jag och bästa Belle till Prag. Fyfan vad bra det kommer bli.

Ja, vad ska jag säga

Söker bland flyg och hotell och längtar efter Prag, pluggarpluggarpluggar och hur mycket jag än läser fastnar inte årtalen och alla revolutionsmän. Balanserar längtan med prestationsångest och tar en kaffe på det. Puss

In spite of all the heartache.

Det är inte riktigt samma sak utan dina händer i mina.

You won't believe it's true when I tell you about my feelings and what i'm about to do

(just nu lockar det) att sticka iväg, inte se mig om, bara dra, fara bort och inte komma tillbaka. (men jag ska) smyga iväg, krampaktigt hålla om och med gråten i halsen vända om (för att) såhär kan det inte fortgå

Alkohol, film, kortspel, taktikvila

Lördagkväll med bland de bästa av pojkar, folk som tittar förbi och vi myser ikapp. Så jävla bra.

Nu är det ett år sedan

"går genom ett iskallt augusti 
och ett nystartat september

försöker för en sekund
eller kanske till och med en minut
att inte tänka på dig

fyller huvudet med
ångest och stress

allt för att inte minnas 
hur det känns att vakna med dig
en kall höstmorgon"


..och allt det här är som bortblåst, jag som trodde det aldrig skulle försvinna.

Vilken tur att det blir en till gång

Gymnastikkonster för att kunna skicka iväg ett sms, irra runt i skogen, äta alldeles för mycket palt och bli så mätt att man somnar. Och allt med sin bästa vän. Saknar det lite.

Det där rosa lilla kortet det känns som jag väntat en evighet på (eller pappret än så länge)

Och idag tog jag körkort. Körde upp och blev godkänd. Är så glad att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen, i ungefär en halvtimme efter att jag skakat hand med kvinnan från transportstyrelsen och sagt tack och bock grät jag glädjetårar. Så konstigt att man kan bli så glad över ett plastkort (eller nu är det ju bara ett papper), men som den lilla älskar-att-köra-bil-tjej jag är är ju det här bland det bästa. Nu ska jag fira det här med pompa och ståt (lite godis jag fick av mamma) och gotta mig i alla fina grattis. Puss!

Saknar sånt här

Besväras av tanken på att det är nästan ett år kvar, men det betyder ju iallafall att det kommer tillbaka.

Om vi har tur hinner vi inte dit i tidGår runt i mjukaste julklapp-för-tre-år-sedan-tofflorna, äter alvedon likt aldrig förr och har snart druckit upp allt mitt te. Ser film jag velat se jättelänge och ser hela första säsongen av himym igen (skulle kunna se den varje dag egentligen, och detta var ju ett fantastiskt tillfälle). Så om man bortser från tabletterna verkar det ju rätt fint, men nu vill jag verkligen inte vara sjuk nå mer så snälla förkylningsgud eller vem det än är som håller i allt det där, gör mig frisk för helvete.

When i held ya

Har aldrig varit ens nästan en IDOLtjej, men ärligt, hur bra.


Att vara hemma och sjuk

Kämpar mig upp för att åka in till körskolan, ser The Fighter och The Machinist, ser på utmärglad Christian Bale och äter vindruvor tills jag spricker. Jag har ont överallt och inte ork till nånting. Fyfan för att vara sjuk.

tredje september tvåtusenelva

Igår åt vi så mycket fika att vi knappt kunde gå, drack mängder av te, pratade om kvällen som komma skulle och gav presenter. Sen när det blev kväll sjöng vi ja må hon leva det högsta vi kunde, drack vin ur finblå flaska och duff beer, skålade om och om igen, åkte bästa vanen in till stan och rockade på Kalles tills det blev sent.

Belle

Idag är absolut inte en vanlig dag. Inte ens nästan. Inte för att det är helg, eller ens för att det är första septemberlördagen utan för att i dag fyller världens bästa Isabelle år.

Isabelle har det sötaste lilla fnisset sådär ibland innan hon börjar skratta, hon är rolig som få och är den första jag hör av mig till när livet ter sig orättvist. Hon är en sån som pushar en att göra saker man aldrig annars hade gjort, som att berätta det där man skulle ha sagt för längesedan eller vara med i den där tävlingen man aldrig själv skulle ha sett åt och hon tar alltid med en på äventyr.

Hon är fantastiskt duktig på att baka, och rita, och skriva. Hon är bland den snyggaste jag vet, vi klickar perfekt när vi skedar om nätterna och är det någon jag vill ta med mig till Prag för att göra allt sånt man gör i den stan är det hon. Hon är min bästa vän och jag älskar henne, grattis tusenfalt på 18årsdagen kära du.

Jag-klarade-teoriprovet-cheesecake

Gårdagen var så himla bra och nu är det bara uppkörning kvar och jag går sönder av nervositet.

Kult med gif 5

Ungefär ett år sedan, en sån där spontanövernattning och mitt-i-natten-våffel-gräddning. Lite så.