STULET HEJ

Gårdagen var helt okej med tanke på det fulla schemat vi har. Nej, jag syftar inte på alkoholpåverkat, utan jag menar de tunsetalslektioner vi trycker ihop på några timmar. Det är tråkiga, långa och jobbiga lektioner med fem minuters mellanrum mellan varje så man inte hinner till nästa lektion, sen så har vi tjugo minuters lunch och slutar inte förrän tjugo i fyra. Uschja!

Det var dock inte det roliga med det hela, utan det hände först på Idrottslektionen då jag, leo och simon var ute och gick, det fina vädret till ära och allt. Varför promenaden styrdes till ICA, deeet kan jag inte svara på. Jag skyller på att vi ville se kyrkans fantastiska arkitektur och sedan blev så meddragna i det hela att vi fortsatte att gå och kom då till ICA.
Jag var utomordentligt nyttig (...) och köpte två euroshopper chokladkakor (<3), men det som förstörde hela min torsdag var att då tanten i kassan skulle hälsa på mig så snodde Leo mitt hej och min eftersläntade hälsning räknades inte alls.
Den flöt som bara ut i periferin, så nu tror tanten att jag är otrevlig och inte hälsar.

Leo är jävlig,
och numera döpt till pubes.

RACOON - WALK AWAY

mitt liv är rätt händelselöst nu,
men jag ser fram emot helg och lov; promenader på isen och mysiga fikastunder inne i stan.          

DETTA ÄR ORÄTTVIST

folk klagar på hur vi pitebor låter. de klagar alltså på våran fantastiskt fina dialekt, men de glömmer helt bort hudiksvallarnas groteska, vedervärdiga och hemska dialekt.

Jag menar "Körv och pärer ä gött hä". Redan vid korv har de gott över gränsen!
"Korven å pärron, hä ä gott!" Så ska det låta. Hör ni inte i era huvuden samtidigt som ni läser detta hur mycket bättre det låter? Ah, men det gör iallafall jag.

Förlåt Tulababy, men ni låter förjävligt. <3

MODEBLOGGA?

Idag slog det mig; gabrielle's modeblogg. Jag menar, ifall den hade funnits, hade inte du velat läsa den då? Ja, kanske inte. Jag är ju inte direkt intresserad, och jag skulle nog inte få ihop en bra blogg, men ifall jag skulle lyckas så sådär massor med läsare så kanske jag blir en ny Elin Kling eller blondinbella? Brunettgabbe, kanske? Om inte annat så skulle jag behöva pengar för mitt bloggande. Jag ska börja kräva det. Av Mamma, eller någon. Kommer nog knappast att gå igenom, men ifall jag ska lyckas övertala henne så behöver jag erat stöd, mkay? (y)


...
jag hoppas av hela mitt hjärta att ni förstod ironin i det hela,
annars kan ni gå och dö, på riktigt.

och förstod ni den inte där, så.. ja..


MIN KLASS ÄR SÄMST

Nordsvahn kom till skolan i måndags med svart hår och jeans. Hela klassen fick världens chock, då han egentligen brukar gå omkring i prasselbyxor och blondt hår.

David: HAR DU FÄRGAT HÅRET NORDSVAHN?!?!?!?
Nordsvahn: ... Nej, det är sprayfärg.
David: Typ sån där som man kan ha på trä, eller sån man har när man ska göra coola saker på bilar?

Ibland skäms jag över att vara släkt med honom.

FREDAG DEN 13E

puss på C och att mina sänglakan luktar som honom,
puss på snön (som faktiskt är mysig nu, men bara nu),
puss på morgondagen, puss på idag, puss.

VIDERVINTER

Jag har kommit fram till att jag hatar snö.

Då man inte ser ut genom köksfönstret på morgonen och inte tar sig hem för att plogkarmen är upp till midjan känns det fan inte värt att älska vitt, kallt, puder.


IFALL ROY OCH ROGER HAR EN MACK IHOP KAN JAG FÅ HA EN TIDSMASKINPå bild: Jag.
Fotograf: Sara Andersson.

Det är bilder som dessa som får mig att längta så förbannat till sommaren,
och sakna sommaren som varit så otroligt.