Jan 31, 2012

Åker till skolan men gör ingenting, alla lektioner verkar inställda så jag åker istället iväg för att prata om allt som händer och ägnar någon timme åt att försöka skriva en utredande text om vad som är mod. Tränar, hivar i mig kaffe och imorgon åker vi till umeå på universitet för någon sorts öppet hus, jag tänker vafan då för och lyssnar på det här och det här. Puss


Just ja, dödsbilen

Såhär fin var Leos bil efter våran tur ned till Umeå. Min personliga favoritdel är snöret som håller uppe huven, åh.

SöndagsfilmVirgin Suicides och Fight Club. Åh Brad Pitt...

2012-01-25

Jag söker jobb och hoppas och håller alla tummar det bara går. På bussen hem sitter en äldre man och stinker alkohol, ingrodd cigarettrök och svett. Och nu pluggar jag och hämtar hem en massa massa film. Roligare än så är det inte.

Trerättersfödelsedagsmiddag

Lite fredag.

Det kan ju inte alltid bli som det var tänkt

Nej det blev inte riktigt som det var tänkt. Krock, krossad front, motorhuv som blåser upp på vindrutan mitt på e4an och knivhål i bilen. Men det var också en massa skratt, orientbröd för alla tillfällen och allsång i ungefär 20 mil.


Friday, I'm in love

Trerätters(!)födelsedagsmiddag hos Simon och sen sticker jag iväg på roadtrip med Belle och Leo, den här gången blir det Umeå och jag är så jävla pepp. Puss!

För tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen

Hur säger man till någon att man inte längre vet, att man rämnar på insidan och inte vet hur det kommer se ut när man fått alla bitar på plats igen, att det är nu eller aldrig någonsin. Hur vet man att man inte kommer ångra sig och sen kanske ångra sig igen, hur vet man när det är dags att lämna allt och hur vet man när man ska stanna. Hurfan ska man kunna ta tag i någonting när allting snurrar i 200km/h och man är två sekunder från att tappa fotfästet.

17 januari

Grattis Simon 19 år, bästa födelsedagsfikat och fint folk.

Visarna på klockorna går bakåt och jag skakar om kalendern

Hade en sån jävla bra helg och planerar redan inför nästa. Drömmer sommardrömmar, googlar ihjäl mig om Holga 135, springer i vinterlandskap, ritar skogsmönster, funderar på möjligheter att tjäna pengar och kommer endast fram till prostitution. Ses på sundsgatan.

Leon the professional
Bakissöndag och gråtarfilm.

Ask Alice when she's high

Och jag tänker vafan har kärlek gett mig och ser inte alla bra saker utan bara slutar orka, tänker hur jävla rätt de har och sjunger med när han säger love will fuck us up. Kan vi bara bli fulla och aldrig nyktra till.

Dumpster


"Kärlek på posten"

Är ni hopplösa romantiker som jag och har tio minuter över gå in här och lyssna. Så himla fint.

Jullov

Har knappt sovit alls eller sovit alldeles för mycket, druckit besk öl och surt vin, haft ett fantastiskt slut på året och en mindre pigg början, bjudit min bästa vän på middag och tömt mitt hjärta, försökt slappna av och glömma allt vad stress heter, sett film mer än någonsin förr och begravt mitt ansikte i täcke och sett ditt bröstkorg höjas vid varje andetag och hört dina hjärtslag (är det inte så det brukar beskriva det, de där som är kära. De får det alltid att låta så löjligt romantiskt)

Och sen tog lovet slut.


Att göra 2012

♦ Resa så mycket jag bara kan. 
♦ Sätta den där surdegen som aldrig hanns med förra året.


♦ Åka och fjällvandra igen.
♦ Sluta gräma mig inför studenten, det kommer rocka!


♦ Förhoppningsvis hitta något eget litet krypin, och då också såklart ett jobb.

♦ Börja fota analogt. Börja fota mer överhuvudtaget.
♦ Lära mig något ovanligt, typ snurra tallrikar.


♦ Åka iväg på festival.
♦ Och såklart även i år dansa, rocka, skratta, äga, ha så roligt jag bara kan och unna mig som aldrig förr.

klicka på bilderna för källor

Januari 31, 2012

Åker till skolan men gör ingenting, alla lektioner verkar inställda så jag åker istället iväg för att prata om allt som händer och ägnar någon timme åt att försöka skriva en utredande text om vad som är mod. Tränar, hivar i mig kaffe och imorgon åker vi till umeå på universitet för någon sorts öppet hus, jag tänker vafan då för och lyssnar på det här och det här. Puss


Nästa årNästa år ska jag inte fråga vad alla ska göra på nyårsafton, jag ska bara skicka runt den här.

Nyårsafton

Gårdagen var trerättersmiddag hos Belle med hennes familj och släkt, hummer, oxfilé och glace au four. Vidare in till stan, sjunga högt på Tages bro och hylla favoritölen till skyarna. Det var champagneregn, fyrverkerier och löftet att nu jävlar ska det här bli mitt år. Det var så himla roligt och bra och fint och jag kunde nog inte ha haft ett mycket bättre avslut på det här året. Tog inte en enda bild på hela kvällen men det hade nog ändå inte gjort det hela rättvisa.

Nu jävlar 2012, nu ska det rockas.