#luffjävel14

 
 
 
HA nu åker dessa babes/o-babes ut på feta jävla äventyr. lock up your sons and daughters säg ja' ba, shit will be cray. Puss!!

Saker att vara glad över; en mobilanteckning

 
- Om exakt en vecka åker jag med min allra bästa vän runt europa, något jag velat så så så länge. 
- I år har jag min allra första betalda semester. Hur lyxigt som helst. 
- Jag har köpt ny kamera. Gjorde en deal med mig själv att om jag inte var nöjd med bilderna som togs i Lund skulle skatteåterbäringen gå till nytt kamerahus. Och så gick min gamle trofaste sönder, så ny kamera blev det hur som helst.
- Livet i allmänhet ju. Norrbotten pite hemmingsmark, släkt vänner nya bekantskaper, sommarmånaderna om än kyliga och att prova på något helt nytt som ju hela det här året har varit. 

glad midsommar på er era jävlar

 
 
nu åker jag iväg på galej. breznakskål och pusspuss.

Sommarlista.

Hur ser dina planer ut för sommaren?
Den 27e Juni jobbar jag min sista dag innan semestern. 08:00 åker jag från Falmark till Arlanda, byter till KPH och sen möter jag upp Isabelle och exakt där och då startar våran tågluff. Vi ska förutom köpenhamn besöka prag, berlin, budapest och amsterdam. I ca en månad ska jag umgås med min bästa vän i hela världen, ta 0 ansvar, äventyraäventyraäventyra och inte må dåligt över nånting som händer här hemma. Sen kommer jag hem, kanske stadsfestival hemma i stan, födelsedagsfest hemma i byn och förhoppningsvis mycket öl i solen. 


Vad ska du göra på midsommar?
Jag tror jag ska ut på något ställe som visst heter "ön". Ärligt vet jag inte. Har så lite koll i den här stan så jag låter mig dras lite vart som helst. Dricka öl och kramas ska jag göra iallafall.

 

Vilken är din bästa sommarfrukost?
Jordgubbar med mjölk. Helst på altan i Hemmingsmark. 

Bästa sommarlåten?
Den här är jättemycket sommaren 2010, vårat medieklassgäng och bli för full PDOL. 
Den här så jävla mycket hela 2011 egentligen, men kanske extra mycket den sommaren.
Sommaren 2012 så jävla mycket såhär. Och ca allt med Dylan. 
2013 solklart Journey - Don't stop Believin. Min och Belles låt, när hon fixade överraskningsfest för mig, när jag skrek den påväg hem från festival, när jag bodde i min alldeles egna lägenhet, taksolade och rökte ut genom fönster. 
2014 tror jag lite sånt här

 

Ska du åka på någon festival i sommar?
Nej, jag åker ut i Europa istället. 

Vad vill du helst grilla?
Halloumi, sojamarinerad portabello och röd och gul paprika. 

 

Vad dricker du i sommar?
Breznak, Pivo Svetly. Och Spaten såklart.

Vilket är ditt favoritplagg för sommaren?
Allt som är svalt. 


Vad ska du läsa i sommar?
Har tänkt bli klar med Torka aldrig tårar-trilogin. 

 

 

Bästa parken?
Hemmingsmarksgården. 


Bästa badstället?
Gåssjön.


Ny kompis.


Efter fem år i trogen tjänst gav för min kära följeslagare upp för några veckor sedan. Men vad är det att hänga läpp över, då får man ju anledning att köpa en ny. Tror vi kommer komma bra överens. 

Maj.

 
Första maj var jag ute på Tuvan hos Emmy-Sol, hälsade på hästar kor katter hundar och pratade om allt som är viktigt, som vanligt. Jag försökte utforska det här nya området jag bor på och så åkte jag ju hem till Piteå. Frågade Pappa vad han skulle ha för huset och hade en av min allra bästa kvällar i huset hos Josse och Martin. 
 
 
Kramade katten hej då och tackade för mig efter så bra hemma-helg. Gick in våren på kyrkmuren med Emmy-sol och unnade mig fantastiska pancakes till frukost. 
 
 
Jag blev ljushårig för första gången sen jag gick i femman och hade en fantastisk kväll på hej då-fest. 
 
 
Hjorttron och yoghurt som bakisfrukost och igång igen med inflyttningsfest. Sprang vilse på moröhöjden och pecannötsglass och kaffe en kväll på Ainas. 
 
 
Och sista maj-kvällen trotsade jag och Leo regnet och gick upp på ett berg. Det ägde. 
 

D-vitamin och A-brunn.

32 grader i solen och det är inte du, det är jag. 

Pitehelg.

 

2014-06-03

Han frågade om jag var upptagen med någon annan och jag svarade ja som det självklaraste i hela världen. Jag är ju så förbannat upptagen med mig själv.