det här med stunder som aldrig kommer igen.

aldrig trodde jag att titta igenom sitt bloggarkiv skulle medföra sånna känslostormar, men så sitter jag här ändå och torkar tårar med tröjärmen och undrar vart fan all tid tagit vägen. 

helt ärligt händer det inte så jävla mycket kul just nu.

a. in w.by dramatologwrite hard

måndag.

Om jag ligger på höger sida av sängen på min vänstra sida ser jag ljuset från köket försiktigt tränga sig igenom dörren och speglas i den stora spegeln. Det blir aldrig ljust i det här rummet, alltid alltid mörkt. 
 
Ja, vad fan ska man säga. Det blir inte alltid som man tänkt sig, livet är oförutsägbart, när gud stänger en dörr öppnar han ett fönster bla bla bla. Det tog slut, krasch bang boom, nej nej, inget mer och nu söker jag någonstans att bo. Och hittar jag ingenting flyttar jag hem igen. Pite igen. Det kan nog bli något. 
 
Kramas så mycket jag kan på dagarna och skriver trettio sms bara för att få korta svar och se att ah jo de finns kvar. Imorgon ska jag baka filmjölkslimpa och på fredag åker jag till Hemmingsmark. Puss och kram. 
 
 

dagens mantra.

"ja men det löser sig ju för alla andra"

ok.

December.

 
December inleddes med provkörning av ny bil för Pappa och jag passade på att följa med för att träffa Mormor. Vi kramades i fem minuter och jag fick hålla hennes hand en liten stund. Bästa tant. 
 
 
En söndagseftermiddag spenderades i Skellefteås finaste hus; Nordanåmuséet. 
 
 
För jag skulle nämligen se Kristian Anttila på caféscenen. Så jävla intimt och bra. 
 
 
Sen samma söndag var vi bortbjudna på surströmmingsmiddag. Helt okej jättegott. 

 
En cykel som legat på isen och som jag gått förbi nu nästan varje dag i över en månad. Att den aldrig ska gå igenom eller blåsa bort, tänker jag. 

 
Och så en dag fick jag middagsbesök av bästa Josefin. Bjöd på carbonara och jobb-te. 
 
 
Spelkvällslördag med T-ryd och kaffe. Vem i rummet och med andra ord och lära känna nytt bra folk. Decembermorgon.
 
 
Fick besök av denna stjärna som var hemma från Lund i två veckor. 

 
Och åkte hem. 


Efter julaftonsmiddag och paketöppning ni vet där vid åtta när julafton slutar vara särskilt ösig åkte jag till Belle för att spela spel och bästiskramas efter nästan fem månader utan varandra. 
 


Juldagen drack vi öl vin whiskey hos Leo med hemvändare och pitebor och det var så jävla bra kväll. Favoritbild. Grillade med Pappa. Sa hej då till Pysen och åkte tillbaka till Skellefteå.  Och så stassade jag till mig rejält och åkte iväg på fest med ca en miljard personer och hade så jäkla kul. Gott nytt år och tack och bock December. 
 
 

bestebruds.

Veckans bästa: alla bra tjejer överallt. i den här stan, i grannstäder, i långa sms och korta komplimanger över datorskärmar. Som bjuder på middag, peppar, styrker och kramar när det behövs. det här året började på absolut värsta sätt möjligt men för fan i helvetes jävlar nu vänder vi på det. 

umeå var bra.

 
helgen var snäll. träffade mormor och fick kramas med henne igen, dela vardagshistorier och bli nypt i kinden. gick på middag hos annika och william tillsammans med tre till som jag ju aldrig träffat men det kändes som att vi umgåtts hur länge som helst. fullkomligt snökaos både dit och hem och under tiden och köpte lite för mycket kläder på monkis rea. hej då umeå vi ses snart igen. 
 

Tror.

om jag tror på något så är det på det här, dina armar runt om mig och mina runt dina. om det är något som känns på riktigt så är det det här. 

2013-2014: nedräkning, raketer och champagne

 

hej jävla då.

Sådär ja. Nu åker jag till Umeå!

men allt är ju så jävla dumt ändå.

just precis idag
just precis just nu
förstår inte jag 
varför i helvete det blev såhär

juldagsdimma.

 

2013-2014: knytkalas, kaffedrinkar och introtävling

 

hemmingsmark.

 
Alltid alltd alltid hemma.  

i år ska jag:

må bättre. verkligen må bättre. vara stabil. 
åka på den där tågluffen jag velat göra hur länge som helst. 
ställa krav på andra, inte bara mig själv. 
skratta mycket. skratta tills man gråter.
skriva dagbok. 
rensa. ut med skiten.
uppskatta fina saker i min omvigning,
inte förvänta mig en oupnåelig perfektion
och ge sig själv ett rättvist värde. 
prova nya spännande maträtter. 
göra sushi hemma, koka dumplings och helgrilla fisk t.ex. 
unna mig nytt kamerahus och fotografera mera. 
skriva mera. kanske skriva något riktigt? 
 
älska, pussas, kramas. 
okej 2014 nu gör vi det här. 

Första januari.

Vad ska jag säga. Det som inte fick hända hände plötsligt från ingenstans och lite visste jag att jag inte skulle hinna mer än hem och vända, för det som var hemma då är nu inte längre mitt hem. 2014 får inte börja såhär.