Just nu är det mest jobb (men lika glad för det är jag, men gladast är nog plånkan)


Studiebesök, ung kreativ och gammelmoster.Lite bortglömt.

P-tur

Idag har jag jobbat min allra första dag på mitt nya jobb och jag hoppashoppashoppas att den här känslan håller i sig, för nu trivs jag så jävla bra.

If you're going to San Francisco, be sure to wear flowers in your hairOm jag någonsin plockar 7 olika blommor och lägger dem under kudden en midsommaraftonsnatt och sen drömmer om mannen jag ska gifta mig med, då kommer den här låten vara soundtracket. Så är det bara. Så jäkla bra ju.


Bada, hänga, grilla

via min tumblr

Tar årets första dopp och ligger i timmar i solen. Bästishäng och grupphäng, och vi nästan skriker crazyfangirlskrik för Jensen Ackles är ju så jävla snygg. Hela byn luktar grill och ursäkta att jag tjatar men jag är så jävla glad för att det är fan sommar nu.

Vidsel 2Här är en superbra film som bästa Isabelle gjort om lördagen i vidsel. Puss!

20120524

Försöker plugga matte inför det absolut sista provet jag gör och är så jävla glad för att nu är det ju äntligen sommar.

Vidsel


Saker som gör mig glad del: 2

Att se så jävla mycket fram emot studenten.

Födelsedagsfika

Raraste Josse fyllde 19.

Vi låg i min säng och det var den kallaste av vintrar utanför så vi låg tätt, tätt intill. Jag var 15, du var 19 och vi hoppades att vi skulle älska varandra föralltid.

Wild wild west
via tumblr

Sticker till Vidsel för att leva stugliv, grilla, dricka öl och allt det där.


Igår och idag

Igår var: löpardate, mc-tur, filmrullen inlämnad på framkallning, altanhäng, stughäng, temys.
Och idag: promenad i regnet (väldigt singin in the rain minus sången), tvätta tjugotusen tvättar, margaretaflätor, öl och hockey. Puss.

Verkstad

I lördags överraskade vi Josse med fest i verksta'n och det var så jävlajävla bra. Såg ut lite såhär:


Sånt som gör mig glad del: 1

När man har alkohol i blodet och sitter i någons knä och musiken är så jävla hög och man måste skrika för att höras och man säger vet du hur jävla mycket jag tycker om dig och hon sträcker ut armarna och säger jag tror inte det här räcker. Kompiskärlek.

Jenna, nalta å palt

Jag har visst blivit med tumblr.

En studie i idioti del: 1

Han sa ingenting när det gällde, innan den där jävla bron brändes och jag nu inte vet hur jag ska hitta tillbaka. Men innan dess så hade han ju ändå stannat kvar, trots ovissheten och kaoset och stressen. Han skickade ju ändå ett brev, flera långa sms och gav mig långa kramar. Vi hade ju ändå de där timmarna i varandras armar, de där långa cykelutflykterna och fika vid älven, timmarna av planerande av den där jävla framtiden och jag älskade ju ändå honom så jävlajävla mycket. Åh.


Just ja

Ps: Fotar mest analogt för att få slut på rullen någon gång och datorn med photoshop (för de digitala bilder jag faktiskt tagit) är på reparation. Därför det är så jäkla tunt här. Puss


GlajjorHar äntligen fått mina nya glasögon. Känns bra att se igen.

Ja tack
källa

Ska köpa en stuga. Punkt.

Roliga saker:

Jag har fått ett nytt/till jobb och det är en månad (!!!) kvar till studenten. Åh.

Känner ca såhär:

Puss

Valborgsmässoafton

Hade i särklass den bästa vallen någonsin. Det var lite såhär: Kaosartad morgon, vet inte vart jag ska vara, grillmiddag, Finns i ölsjön och Maffia i staden Compton med Long Beach Dildos och Wu Tang Boys, taxitaxitaxi, hemmafest, ballehäng, bröstprat, bästiskramar och bästisdansen till Journey, kos-groggar, stulen vattenflaska, efterfest, "bra-saker-om-varandra"-lek, lite för många shots, obligatorisk 7-elevenkorv och komma hem någon gång runt fem. Åh. Så bra.