THE SAFEST PLACEJag gillar det här med att sommaren snart är här på riktigt. På några minuter, känns det som.
Underbart.

AH, MEN NÄR BLIR HEJ TILL HEJ MED KRAM?

Något jag länge funderat över (och blivit dumförklarad för) är just det som min titel så fint kanske förtäljer. När känner man en människa så pass väl att man börjar säga Hej på stan? Är det efter att man setts på en fest eller är det först när man börjat umgås? Och när blir det där Hej:et till ett Hej + en kram. Och vid vilket ögonblick vet man att man känt varandra så länge att det nu börjar vara okej att ge varandra ett glatt hej, en kram samt stanna en stund för en pratstund?
Jag menar, man vill väl inte göra det misstaget att man själv tror att det är Hej + Kram + Pratstund = Rätt! när det egentligen har fel skrivet i pannan för motparten, som bara ser det som ett snabbt Hej?

Många frågor, inga svar. Finns det ingen kvick människa här ute i bloggvärlden som kan svara på min ack så befogade fråga?

Knappast.

ÄLSKA SOM BARA KÄRA KAN

Göteborg var fabulöst otroligt skitfint fantastiskt helgreat. Jag saknar det redan.
(bilder och annat finns på http://kenneh.bilddagboken.se)

Idag ska tydligen hela åk9 till Eliasgrottan och plågas med överlevnadsdag i regnet, jag jublar icke.

RÄKNAR DAGARNA

7 dagar kvar till Göteborgsresan.
8 dagar kvar till Chrilles 20årsdag.
30 dagar kvar till Examen.

fantastiskt.

LÅNGA NÄTTERhelgen har sprungit förbi och förhoppningsvis gör alla dessa vardagar likadant. jag fick mvg på mitt spec.arbete, så jag slipper islamprovet - underbart. funderar på att bjuda chrille på något i parken på lördag och vädret tillåter och vi har nationella prov i NO imorgon. min bäbisnikon är här och jag har döpt den till sixten.

<3

IT DOESN'T MEAN I'LL STOP

Om 14 dagar åker klass 9a till Göteborg av alla ställen. Vi ska bo på Dalagärde Vandrarhem utanför stan och kommer att vara borta från kvällen den 19e (tisdag) till runt 06:00 den 24e (söndag). Jag missar Chrilles födelsedag och hans 20års-get-together, men i'll make it up to him.

Haft Nationellt prov i Matte - Delprov C, det gick sådär, och min powerpoint till redovisningen om Anorexi på fredag är done.

Min bäbisnikon kommer snart och ifall jag har turen att pappas objektiv (ett lite äldre Sigma 70-210mm) passar får jag ett extra att ha utöver kitobjektivet. Kameraväska + väska till objektivet har jag redan och åh jag är så glad.
Min nuvarande kompaktkamera ska säljas (troligtvis till pappa) och mina hörlurar ska broder köpa.
Jag kommer att ha lothes of pengar i gbg för kameran behöver jag inte betala förrän jag får min sommarjobbslön; underbart.

Livet rullar fram!


BUSSFUNDERING #616486549

Med pojkvän i Luleå så blir det ju rätt så mycket bussåkande för mig numera, vilket resulterar i en massa tid att ta död på -> massa onödiga funderingar och tankar. Något jag alldeles nyligt upptäckt är att det finns inte en enda buss i hela sverige som har fint tyg på sina säten. Att materialet måste vara tåligt osv det förstår jag, men det behöver väl inte se ut som att de har tagit all världens fulaste tyger, satt ihop det till ett och sedan spritt ut det över sveriges busstrafik för det? Lite känsla för inredning måste det väl ändå finnas?


FÄLLFORS
Familjen och Chrille drog till Fällfors i söndags, och gud vad jag älskar att vara där.
Allt är så rofyllt där och jag bara älskar det. <3

AND YOU'RE ALL THAT I WANTjag avskyr det faktum att du aldrig kan ställa upp ordentligt då jag vill fota dig (fastän det egentligen beror på att när du vill ta bilder med mig så vill jag inte, så det blir aldrig något). jag hatar att du inte kan vara här just nu med mig, utan antingen så jobbar du eller så är du i skellefteå.

jag älskar dig