Höstläsning.

 
De här två böckerna haffade jag i all hast på Arlanda, den ena när jag skulle flyga till London och den andra när jag skulle till Thailand och de båda fick agera reseläsning till respektive resa. Supertips, läs!
 
Alltings början: Saga bor i Stockholm hos sin radikalfeministiska mamma som lär henne att det viktigaste som finns är att bli en stark självständig kvinna som inte behöver någon man och det enda Saga vill är att komma ut i vuxenlivet. Hon börjar gymnasiet, lär känna Pauline och tillsammans lär de sig drick café au lait, tjuvröka och hittar in till de populära klubbarna. Där hittar de Victor Schantz, Stockholms vackraste man och det är där allting börjar.
 
Kärleken i Julia Anderssons liv är en bok av Åsa Morberg och den handlar om Julia som lever ett lyckligt liv tillsammans med den mycket äldre Rune, men blir hopplöst förälskad i museichefen Rubert Meyer. I boken får man följa Julias förhållande till de två männen, hennes konstnärsskap och det berättas på ett väldigt målande och beskrivande sätt om ett revolutionärt sent sextiotal och sjuttiotal. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0