Helgen.



Torsdag sprang jag till bussen och åkte nästan helt själv hela vägen ner till Skellefteå för att få kramas pussas hålla om och alla saker man gör, ni vet. Vaknade själv i för stor säng fredagmorgon och gick ner på stan för att handla nödvändigheter, såsom te.



Fram till klockan tre, då Christian slutat jobba och vi åkte till Stigs för obligatorisk kladdkaka och kaffe.



Lördag vaknade vi tidigt, åt nybakta frukostfrallor drack rödluvanté och gick ut. Gick mot Nordanå och såg att museet var öppet så vi tänkte okej, varför inte och gick in.



Kikade på Jesper Walderstens konstutställning (så bra) och pekade ut favoriter.



Och så gick vi vidare, upp till de stående utställningarna om forntiden, jordbruket förr och nu och så Skellefteås stads framväxt ur fem olika kvinnors synvinkel.



Och så gick vi hem igen. 



Söndag gick vi till lägenheten för att mäta garderobsväggar och titta till renoveringen, skrev inköpslistor för ikeautflykt och vår- och sommarplanerade.

Sen på kvällen såg vi en så jävla bra och viktig dokumentär; The Cove. Har ni inte redan sett den - se den. Den handlar om delfinhantering i Japan, deras syn på fiske överhuvudtaget och vad man kan göra för att stoppa det. Och så Sharkwater. Även den så jäkla bra och en måste-se-dokumentär. (ps: finns HÄR och HÄR)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0