you are the nicest thing

Lite av en bildbomb från en av denna månads finaste kvällar.

























Jag vill att det ska vara sommarlov nu så att varenda kväll kan vara som den här, eller åtminstone lika grym.

so what

Hade en sanslöst bra kväll igår, klickar in lite bilder sen ikväll. Nu ska jag lägga mig i sängen igen med min sovande pojkvän och vänta på att marängtårtan blir klar någon gång. (Ibland är det extra fint med mors dag och födelsedagar)

Puss!

tänka sig

 

För en vecka sedan satt vi vid hamnen och gottade oss i solskenet, nu regnar det hela dagarna och molnen täcker hela himlen.

she moves in her own way

Solen står högt på himlen och det börjar närma sig +20 här borta igen, jag klagar inte.

Väskan står färdigpackad i hallen och snart kör vi iväg till busstation, helgen kommer att spenderas borta i Skellefteå och där ska jag fira en fin födelsedag och en fin 1½års dag och förhoppningsvis är vädret lika fint där nere.

Nu börjar klockan närma sig fara-iväg-tid, puss!


det känns som sommarlov

Gårdagen såg ut lite såhär:

Vi hade Mattelektion utomhus.





Vi firade finaste Filip som fyllde 17, jag och Belle hade köpt en tårta och gjort ett finfint kort.








Och så myste vi vid hamnen.











I onsdags togs årets första dopp (20e maj, personligt rekord!) och nu ser skoldagarna mest ut som igår.
Åh, det känns som sommarlov.

but you can't stop nothing if you have no control

Min man tittade nyss förbi, och for igen för inte så längesen. Han tog sig en omväg på väg hem från Lule för att träffa mig en kort stund, finpojken. ♥

Nu ska jag fortsätta glädja mig åt det fantastiska köp jag gjort idag, hur bra det gick att köra hem från stan och så se OTH fram till klockan 8. Lovely!

fällfors




505

En sån där riktig bajs-söndag.


b to the er to the zzzzzicane

Har haft en (som vanligt) astrevlig kväll i berzicane med fint umgänge. Vi försökte gå ut på en promenad men ändrade oss då det började regna, vi (belle) bakade supergoda chokladbollar och så satt vi nere i källaren och mös med en massa prat och så lite film.
Jag fick pga hans medverkande i filmen lov att förklara min kärlek till Keanu Reeves, och så försökte jag övertala Isabelle om att han är sickly hot.



Jag förstår fortfarande inte hur hon inte kan hålla med mig, jag menar.. titta bara på honom. Mmmmhhhhmmmm.
You can show me the matrix anytime, mr Anderson..

Nu ska jag skriva klart alla dom här recepten som jag av någon anledning har kort på i min mobil, sen blir det direkt ner i sängen.
Puss!

vattentorn





















Skitväder. Vattentorn. Grill. Mina fina. Mys. Sjukt fint.

Quelqu'un m'a dit



Ungefär såhär ser det ut utanför mitt fönster just nu.

Det föll från fantastiskt till något helt annat så snabbt, jag hann knappt med. Nu ska jag gå och lägga mig i min nerlegade säng med mitt varma täcke och en stor kopp med rykande te och bara försöka stänga ute allt en stund.

det blir inte bättre än såhär









 

Åh, jag har haft en så otroligt bra dag idag! Bästa dagen på riktigt, riktigt länge. Jag är alldeles varm i hjärtat och nästan hela dagen har ett stort leende prytt mina läppar.

Utöver våran fina utflykt till hamnen tidigare idag så är det långhelg nu, jag har fått en massa viktiga saker gjorda, pappa kommer hem idag, snoris har fått en lägenhet och så har hon hittat världens finaste ring som jag bara måste ha och nog kommer få i födelsedagspresent av min mamma och så känns det här bara som en superdag.

Håller tummarna för att imorgon och resten av helgen kommer bli lika fin, men det är jag rätt säker på.


part of it



Jag har blivit störtkär i Salem Al Fakir. Musiken är ju to die for och titta bara på honom, man vill ju ta hem honom och krama honom!

Nu far jag iväg på min andra och näst sista skoldag den här veckan, sånt gör det (nästan) helt okej att tvingas åka med sju-bussen.
Puss!

get gone get out

he jär ju bra att folk väit hvöre man bete sä.


Har varit arg mest hela dagen (minus några fina stunder då man omöjligt kan vara arg) så nu ska jag försöka tänka på annat och joina pojkarna som sitter ute i vardagsrummet och ser på Hockey: Tyskland-Usa och ha en superduperhelg som det var tänkt från början, puss!


life is beautiful

När jag var ute och gick igår stod det två storspovar på åkern nedanför oss, och nedanför våran grannes gård hade snön smält till en stor pöl där det flockades småfåglar. Hur underbart vårigt är inte det?

Nu är det skola som gäller med bezta b-rudarna (och k-illarna), sen sticker jag iväg till min man.
Puss! 

d is for dangerous

Vi hade ett långt 2timmarshål så vi stack ner på stan och busade.





Nere vid kanalen.



Vi köpte "stans godaste" och största mjukglass.







och hängde i badhusparken.


Nu ska jag äta middag och sen skriva klart engelskaarbetet om Sydafrika. Känns helt okej med helg imorrn förresten, puss!

med tusen varv täcke virat runt mig

Inatt har jag drömt att jag har blivit dumpad. Två gånger. Efter varann, som att den första dumpningen inte var nog utan att det behövdes klargöras riktigt ordentligt. Och så tror jag att jag åt upp någons huvud.

Och igårnatt blev jag kidnappad av mina kompisar som en födelsedagspresent, fast det slutade i en riktig kidnappning.

Om jag inte snart börjar drömma om rosa puderpuffar, marshmallows och moln så slutar jag att sova.

jamen jå





En bild, en film, en valborgsmässoafton. lovely.


valborgsmässoafton

Tyvärr har jag inga bilder från gårdagen då min kamera visade sig var urladdad då jag kom fram. Skogis tror jag har lite bilder och filmer, och några filmer ska nog finnas på min mobil också (men kvalitén är nog inget att hänga i julgranen).

Det var iallafall hur trevligt som helst, jävligt trist att jag inte kunde stanna längre. Tack alla för en superfinkväll, pusslove!