WRONGladdar hem musik, gör mig klar, springer runt och packar.
puss, för jag ska till skellefte idag.


BLÅSIPÅSIMARKISTARKI

Sitter i Blåsmark med Jenny och Axel, lan på gång!

Har nyss varit iväg på en resa in till stan för att inhandla chips, godis och dricka. Jag och Jenny har redan bunkrat upp med nudlar som vi tagit hit - de ska fan ätas med njutning senare inatt då vi nästan hungrar ihjäl.

Kollar på Hotell i Stockholm, förundras över hurfan det kan kosta mer att sova två dagar mitt i veckan än att fara på en två-nätters-weekend. Helt schjuukkt assåe.

Nae, nu ska vi kolla film låter det som, nyaste Harry Potter hör och häpna.
Pusseli!


VI DÖDAR EKORREN
Vi kör på jävligt stuck-up-looken!

Idag ryker äntligen det äckligt ekorrfärgade håret med den milslånga utväxten och de konstiga topparna. Jag hör jublet! Eller så är det bara jag själv som är så glad att jag äntligen tog tummen ur det berömda och köpte hårfärg. Jag är en hundring fattigare och min mamma kommer ikväll att sättas i arbete. Hoppashoppashoppas att det går bra den här gången, jag är inte sugen på att gå runt i mössa ända fram tills då jag får pengar.


EDIT: Morsan var dunderbusig igår och stannade jättelänge i blåsmark så jag får dras med detta hiskeliga i några timmar till, men när jag kommer hem efter skolan, då jävlar!


SNÖSNÖSNÖ

Facebook bombarderades igår av "snö!", "vintern är här!" eller "jag ser det snöar, jag ser det snöar.." men då det var mörkt ute och jag satt i ett ljust rum och inte såg alls någonting så kunde jag inte göra likadant och vara glad över snön. Men nu kan jag! Och det är jag! Den ligger vitt och fint på marken och det droppar lite vatten från ladutaket. Jag vill bara springa ut och göra tusen snöänglar, men min satans förkylning förvärrar allt. Nae, nu måste jag bli frisk.

SATURDAY NIGHT

Glada människor ute på en kall balkong en kall lördagskväll (en trevlig lördagskväll).


NITTONDE OKTOBER

Legat i den stora dubbelsängen  med mjuka armar virade runt mig mest hela dagen. Min snortäppta näsa och sprängande huvudvärk samt den fruktansvärda hostan satte stopp för mina planer att ta 06:45 bussen till piteå imorse och vara fullt utvilad och taggad inför föreläsningar och annat som jag nog hade lyckats somna till. Väntade istället till klockan två med att åka iväg, vilket kändes såå mycket bättre.

Så nu sitter jag här med samma huvudvärk, samma äckliga näsa och hosta. Förhoppningsvis åker jag till skolan imorgon, men only time can tell! Finiga bilder från i helgen kommer nog snart. (Snart = kanske då jag orkar)

HELA LIVET VAR ETT DISCOSara förklarade för Frida hur man kunde förstöra mina bilder
genom att röra på sig som ett cp då slutartiden var så pass lång.Robin, Mathias, Tommy, Madde (där nedanför), Filip, Sara och Frida.Vi fick finfina (och sneda) tatueringar!Filip var partyboyen!Vi dansade till Håkan Hellström, Magnus Uggla och Maddes vadmannuvillkalladet-musik.Glatt folk!Lite ännumer dans och allsång!
Norrfjärden fick igår besök av de människor som så fint ställt upp på bild, samt kanske 3 till. Det dracks, det dansades och det sjöngs. Hem åkte jag runt ett, men då började ändå det mesta att lägga sig så förhoppningsvis missade jag ingenting. Mucho trevligt var det då iallafall!


HEJ HÖSTEN
Hösten äro kommen! Det har blivit kyliga dagar (förutom idag då det regnat?..) och mina tjocka halsdukar ger mig inte längre värmeslag utan är riktigt mysiga och välbehövliga och frosten ligger så fint i snön på morgonen. Det gillas starkt må jag säga! Nu ska bara snön komma också, hoppas att det kommer massor denna vinter.


"OCH DET GÖR SÅ FÖRRRRRRRRRRRRRBANNAT ONT ASSÅ"
Mest troligt bara resten av klassen som var med på idrotten i måndags som ser humorn i denna, men vi hade då fruktansvärt roligt åt det!


Nu är videon fixad, bara att kolla!


OH SUSIE, WE RAN OUT OF TIME

Kanske blir det att börja skola i lule/skellefte i 2an, få gå foto.

beslutsångestbeslutsångestbeslutsångest.


MED ENA FOTEN UTANFÖR

Ikväll måste jag göra följande:
lyssna igenom melissa horns nya album
skriva recensionen om guds stad
hör och häpna - träna pilates
fixa med övningskörningspapprena
ta en lång, härlig dusch
kolla att jag kan datakunskapsprovet
prata med pappa om gymkort
ringa mormor om då jag och chrille ska låna hennes lägenhet

inte precis energikrävande uppgifter jag har att se fram emot,
men min allt för kända lathet slår till igen, jag orkar inte.

SKELLHELL

Kom hem ifrån influensasta(aa)n och chrille imorse, och jag har förhoppningsvis inte blivit smittad. Denna helg har bestått av inget mindre än en mucho trött och grinig jag, en mysig promenad runt broarna (?), massa film, fotbollsmatch, spö i fightnight 4 och finmiddag.


YAHWEH


BOWLING

Inget mindre än bowling stod på schemat för dagens idrott, så efter mediekunskapen och lunchen traskade vi till norrmalmia för att ta på oss de fantastiskt snygga (läs: svettiga) skorna och börja äga skiten ur alla andra.

Taggad klass!Taggad Sara!Mästerbowlar'n in action. ... oooch Emma körde på bowlingdansen?Sarrah, Gäbbers, Issepisse & Emmalicious. Jag kingade verkligen inte, men roligt var det!

jag är förresten klad hest, besöksrekord igår (y)


<3

jag är så glad idag.

jag har världens finaste pojkvän
och världens bästa vänner.


AND THEY TOLD ME I DON'T NEED TO WORRY

Fethäng hos mig igårkväll med mucho bra people. Bilderna får tala för sig själva, för jag har ingen ork.

Nu ska jag blåsa mitt tjorviga, blöta hår och sedan ta mig en fin powernap.
Puss
MELISSA HORN

Jag är helt hysterisk, Elin berättade igår att Melissa Horn kommer till piteå. Yesyesyes, det finns inget i världen som kan stoppa mig från att köpa biljett och dra till acusticum för att se den fantastiska kvinnan!


YES, HAPPY DAY

jag är så glad, så glad, så glad.
maria är äntligen hemma, det känns som ett mirakel.

Jag törs inte utveckla mig mer, men huvudsaken är att nu efter alla dessa år så är hon hemma.