FÖR DET ÄR INGEN RIKTIGT VANLIG DAG, HURRA

Egentligen är det inte förrän imorgon mitt Aprilskämt fyller år men
GRATTIS SARA. <3

CALIGULA


JAG HÅLLER MIG UPPRÄTT I DIN FAMNjag hatar att jag inte kan vara glad, nu då jag kanske borde och att jag tror allting ska skita sig trots att det ser så bra ut.
jag förstår ingenting och allting bara snurrar.

lyssnar på finmusik och ska ut och springa,
så jävla skönt.

TWIST IN MY SOBRIETY

 

SLALOMFÖRSÖK #1

 
Jahapp. På lördag morgon mellan 08.00&08.30 kommer Chrille och hämtar upp mig med sin fancy v40. Resan mot skellefte börjar, och runt 10.00-10.30 planerar vi att vara i slalombackarna och åka för fullt. Chrilles kompisar kommer även att följa med. Detta är för mig en enorm nackdel eftersom att då finns det ännufler som vet vem jag är som kommer skratta åt mig då jag åker. Jag har nämligen inte åkt slalom sen jag var elva kanske, och inte ens då var jag särskilt bra. 
 Anledningen till att jag berättar detta är att om ni nu ser någon som liknar bilden (misstro ej, det fula fanskapet är ej en herre, det är bara jag utan smink...) så istället för att springa, så hälsa istället och ifall jag skulle falla/åka mot min död påväg in i ett träd eller dylikt, så hjälp mig gärna. :)

Tyvärr så kan jag inte säga vilken backe vi ska åka i, för jag vet inte vad det heter. Jag håller reda på Valls och Kåbdalis, det är allt. Inte skellefte... Hojja!


DBA @ SKELLEFTE

Bara så att alla vet ska jag och nordsvahn (kanske chrille) åka till skellefte på 44 dagar och se Dead by April. king. <3