tjugoåttonde juni, då jävlar

om en månad befinner jag mig i köpenhamn och sen luffar jag och belle vidare på sjukt feta äventyr. åh jag s p r ä n g s av längtan till allt detta. fattar ni hur jävla kul vi kommer ha? 

så mycket hjärta på denna helg

 

Just ja; jag var ju till Lund


2014-05-21

röker röda marlboro för att jag kan och gör mig sommarljus i håret. bokar hej då fest och inflyttningsfest, peppar att förstagångsrösta och att hej jag har saknat er-kramas. våren kastar sig plötsligt till sommar och jag hänger inte riktigt med i tjocka jeans och svart kavaj. i europa är det varmt har jag hört och i julitider ses vi. då ska jag dansa in i varenda bar i varenda stad hand i hand med den bästa jag har och göra saker man aldrig glömmer. men tills dess så cyklar jag till och från stan på min citycykel, köper tjeckisk öl och äter så billigt jag kan. onsdag. 

2014-05-12

inte ens när jag gråter är det dig jag tänker på längre 

Längtar officiellt ihjäl mig till detta:


April.

 
hemmingsmark, skellefte och lund. "pappa vad ska du ha för gården?" och ställa sig i kö hos mkb. puss 

Mitt och de mina.

När de cyklar hem till stan igen och jag lägger undan mina gröna tallrikar och mina svartvita kaffekoppar, drar för mina rostorangea gardiner och viker undan mina persienner, i min lägenhet här borta på min höjd, då blir jag fan tårögd. Att det kunde bli såhär bra mitt i allt helvete. 

Får jag komma precis så nära?

Om helgerna hade varit lite längre kanske det inte funnits tid att tänka så mycket på veckorna. 

"kom inte närmre, å snälla kom närmre"