Vafan är problemet, du gör illa dig själv.


Så jävla disträ och ambivalent. Krockar nästan med bilen och vet inte fram eller tillbaka. Men nu vill jag att ni håller tummarna för att jag får något av de tusen jobb jag sökt/ska söka och att den där lägenheten är fin och sen även min. Okej? Ja, vi säger så.

Halloween.I lördags var jag på Halloweenfest hos Gustav och Josefin. Vi var säkert 25 stycken och de hade så jäkla bra utklädnader.Martin var Captain Spaulding. Cowboy-Petter och Anna-Maria som docka.Indian-josse!Gustav som jag har ingen aning om vad.Simon var en youtube-video och Josefin var pop-art!Docka.Clown nr #2.60-tals Emelie och Micke.


Crazy zombienurse-Sofie.
 
Nyckelord: Beerpong, kramar, pussar, cigaretter på balkongen och öl. 

Kär, ju.

När man helst ligger nära. Precis brevid, alldeles intill, håller om och flätar armar och ben. Hör honom andas och försöker att inte andas så jävla högt själv som man alltid gör. Och han vaknar. Pussar kinden pannan hakan halsen munnen och jag rodnar tycker om gillar är kär i honom.

Onsdagsmiddag.

 
En onsdag bjöd Jenny på jättegod gryta och "Grattis till körkortet-tårta" till Mathilda som kom nästan direkt från klarad uppkörning. Vi pratade om vad som hänt sen sist, jobb och ickejobb, kärlek och sånt som är tråkigt. Bästa känt-hur-länge-som-helst-vännerna. 
 

Bra saker med idag:


- Jag saknar dig-sms.
- Ny telefon.
- Att känna sig snygg (se ovan). 
- Att för en liten stund inte oroa sönder sig över den kommande arbetslösheten.
- Räkna dagarna till Stockholmsresa - 21! 
- Vara fortsatt glad över gårdagens braiga tjejmiddag.
- Skypedate.
- LIVET

Lördag och söndag.På lördagen jobbade jag mitt sista helgpass och när klockan slog tre sprang jag ut till parkeringen där jag hade en fin en som väntade på mig. Snabbt körde vi ner till grannstaden, parkerade bilen högt upp på en kulle och sprang ner till arenan för att visa biljett och hitta våra platser.För vi skulle se hockey! Det var så jävla roligt, och jag som aldrig annars är en sån som skriker högt och skrattar när jag ser sport både klappade och hejade hejvilt.

 
Söndag morgon vaknade jag upp bakom en tatuerad rygg med solen över frostbitet gräs och in genom persiennerna. Pussades, och tänkte fan vad jobbigt att vi inte kommer ses på tre veckor nu. 

Okej, jag erkänner:

varför är man bäst på att ta ut saker i förväg och bli superduperjätteglad innan man egentligen har koll

Nodo och nytt hus.I fredags var vi en två tre fyra fem sex sju stycken som samlades inne på Nodo för att surpla kaffe och dricka drinkar.
 


Fina Jenny.Simon och Emelie. Glad!Josse och Simon. Petra och Emelie med rosa pantern.

 
Sen drack jag upp kvällens sista kopp kaffe och åkte vidare till Martin och Josse som precis köpt hus.
 
 
De satt och drack öl och pratade, jag gick husesyn och kramade och pussades snabbt innan jag åkte hem för att pussas lite till. 

V. 42

I veckan ska jag: jobba hela veckan på två olika ställen, gå på tjejmiddag hos Jenny på onsdag och skriva högskoleprov.

Nu ska jag jobba och sen se hockey.

 
Flirt flirt, puss puss! 

Fyra mat och ett låttips.

Klockan tre idag får jag nästan helg och det firar vi såhär, med fyra mat och ett tips. 
 


En världsgod frukost med naturell yoghurt, kiwi och granatäpple.När Belle bjöd på världens godaste morotskaka och brownies med vit choklad och valnötter.
En helgkladdkaka med mörk choklad och hallon.Och så en halloumisallad med massa olika sallader och massa balsamvinäger en gång när jag bjöd Mathilda på födelsedagstrerätters. 
 
Och så låttipset såklart. Här!

C1-tur.

Idag har jag jobbat en kväll på mitt gamla jobb och det var så jävla fint när jag kom in hos en som knappt ser något och hör dåligt och direkt när jag hälsade ropar "men är det Gabrielle? Äntligen kommer du hit!" eller när man får höra att man är saknad och inte får bli bortlovad till andra hemtjänstgrupper. Åh åh åh, bra jobb.

Nysnö.


Jobb.

Jag har alldeles precis blivit ringd på jobb, här i byn, i veckan. Det ser ut som att allt håller på att lösa sig och jag är så jävlajävla glad.

Vecka fyrtiotvå.

via

- Tidigt imorse kom jag hem till Piteå och åkte direkt till jobbet. Jobbade till tre, och nu dricker jag te, skriver in i min kalender och bokar flygbiljetter ner till stockholm och bästkusin. 
- Imorgon jobbar jag till sex och sen ska jag åka till bästa Belle och mysa.
- Onsdag jobbar jag hela dagen, först inne i stan och sen åker jag iväg på ett kvällspass på mitt gamla jobb.
- Torsdag är jag ledig och hade tänkt gå upp för knubben för att se hela byn.
- Fredag och söndag är oplanerad och på lördag ska jag se SAIK förhoppningsvis vinna stort över Linköping. 

När andra tar kort på saker och ting.
Belle fotade lite i Abisko. 
Simon fotade fint i Howth, Dublin.
Lite studentbilder som Rebecka tagit. (obs klassen i miss you)

 
Och så en sån jäkla mysig södra-hamn-kväll när hösten precis hade tågat in. Taget av Emelie.

Tolv röda rosor.

Det är knappt så jag förstår att de där röda rosorna som står uppe i mitt rum är från dig och att lukten jag känner när jag andas in i mina sängkläder är du. Varför blir man kär(?)

Förresten:

http://saljeralltjaghar.blogg.se

I lördags drack jag öl.Mest så.

Idag har jag jobbat, pratat översvämning (såklart), lyssnat på Tallest Man on Earth's senaste och försökt se snygg ansvarsfull pålitlig jävulskt duktig ut på bild för det är tydligen sånna arbetsgivarna vill ha, saknat starsister och skrivit in "fika med Josse <3" på torsdag i min kalender.

Dimmigt.


Alltså livet

jag är jävlat livrädd

De två senaste dagarna har sett ut såhär:Hälsat på en av mina allra bästa vuxna som alltid har en öppen famn när man har tonårsångest och alltid kommer med bra råd när man behöver prata om gammal och ny kärlek, tittat på deras fina stuga och hjälpt sätta pärlspont.


Och så bakat vanilj, blåbärs och kanelbullar på kanelbullens dag och bjudit hem Sara och Belle för att kramas, prata ännu mer kärlek, vad som händer nu och vad som ska hända sen. 

Släktmiddag.

så jaha, innebär det här att vi är vi nu?

Puss.


And I have become the barrel for your gun.