Tre månaders instagram: selfies, djur och hemmingsmark.

 

Några gånger när det kändes.

* du luktar duschtvål där du ligger så nära mig och andas tätt inpå. drömmer du om mig?
när jag stryker din vinvarma hud är det som att mina fingrar vill lätta, inte riktigt vågar ta i, spänningen är så stark och jag är inte van det här. du visslar i sömnen. visslar och håller om. för en minut har tiden stannat av och jag tänker att om jag bara kunde hålla andan skulle den inte kunna fortsätta. men jag måste andas ut och den springer iväg. åk iväg med mig?
du vet att jag aldrig har känt såhär. känn mig ett litet tag till. blunda och håll mig hårt. * 


* minns du nakenbad halv tre på natten i slovenien? i det klaraste av vatten och månen var större än någonsin, det var stjärnklart och sceneriet blir liksom inte vackrare än såhär med bergen runtom sjön och de små ljuspunkterna som speglas i vattnet. han försökte hålla om mig och jag trodde att jag skulle drunkna. men jag var ju med dig. du vet, to die by your side osv*

* OM JAG SKRIKER SÅ ATT ALLA GRANNAR HÖR KANSKE DU OCKSÅ KAN LYSSNA PÅ MIG NÅGON JÄVLA GÅNG * 


* vi vet båda två att efter den här kvällen ses vi nog aldrig mer och luften i rummet kokar, alla fönster öppna men det ångar om oss och dina händer är överallt och jag kan inte andas och vi är överallt och i några timmar är vi upp över öronen dödskära i varandra. * 


you can't go around breaking young boys hearts, they say they say they say

Jag blev full en lördagskväll, kramade livet ur de jag älskar mest. Sov en hel söndag, räknar dagarna till helg. Det är ingen söndagsångest, det är en längtan bort; en längtan hem. 
 
Det är bra nu? Jag andas lätt. Saknar längtar fattas, skrattar håller om delar säng. Det här året är föralltid brännmärkt i hjärtat på mig, från första dagen till den sista. 
 
Det finns inget jag vill göra ogjort, bara massor jag vill göra om. Jag vill slå dig istället för att kyssa dig hej då när du sist lämnade av mig, jag vill åka tillbaka till varma medelhavsstränder, åka båt igen längs amsterdams snirkliga kanaler, jag vill säga att jag älskar dig. Men du var aldrig tillräcklig för mig. 

Vecka 46.

 

Veckans
 humör:
Pirrig och förväntansfull, längtande. Har mått så jävla bra nu senaste veckorna. Snälla, kan det bara hålla i sig.
 
 
Veckans vill ha: Lite ledighet kanske. Älskar mitt jobb så kopiöst mycket, men en vecka i hemmingsmark hade varit fantastiskt. Bara andas. 
Veckans köp: Har köpt nya fodrade vinterskor för 75kr, det var dags. Inte haft ordentliga vinterskor sen jag var barn, ungefär. 
Veckans favoritplagg: Köpte en ny-gammal kornblå blus med broderade detaljer för två tjugokronor. 
Veckans frisyr: Nyklippt och ljust. Blondare än vad jag varit på länge och så klippte jag mig med en sax i mina föräldrars badrum igår.

 
 
Veckans händelser: Kramas med Jenny en fredagskväll, ta igen lite tid och uppdatera varandra om singelliv respektive samboliv, spätt på min hundlängtan och nostalgitrippat i detta hus där vi spenderat otaliga dagar och nätter, som systrar. Druckit öl tre trappor upp i okänt hus, fascinerats över utsikten ut över min gamla stad, somnat sent och stigit upp ännu senare. Tumlat runt runt. 
Veckans saknad: Mormor. Fina mormor som just flyttat in på boende.  
Veckans festligaste: Lördagsöl. Sjönk ner i soffan och drack Breznak som aldrig förr. 
 
 
Veckans måltid: Bjöd Mamma och Pappa på försenad Mors-/Farsdag present i form av söndagsmiddag. Ett hopplock av olika mellanöstern-kök. Ca allt som är gott. 
Veckans borde: Kanske städa min lägenhet.
Veckans godis: Chips, popcorn och nötmix. Blir jag ombedd att köpa ölsnacks gör jag det ordentligt. 
Veckans sämsta: Att jag är så infernaliskt trött jämt. Och oroar mig och nojar och vet varken ut eller in ibland.     

Halloween 2014: Jävligt många bilder på mig och Carolina.


Det är onsdag.

Är så trött att jag nästan somnar i bilen hem. Sover inte när jag ska. Somnar inte. I helgen åker jag bort igen, men nu åt andra hållet. Ska storebrorskramas och hoppas på bostad. Spenderar en hel kväll på att baka bullar men har glömt köpa hälften av de kanske sju ingredienserna. Nej jag sover inte, men jag drömmer. Helvete vad jag drömmer. Om den stora villan, om den varma sandstranden, om skålande i ölstop och om höga berg. Det löser sig det här. Har jag krigat mig såhär långt fram viker jag inte en millimeter förrän jag är precis där jag vill vara.
Precis där. 
 
Soundtrack.

Sen firade jag igen en vecka senare.


Tre månader sedan när jag firade min 21årsdag.

 
 

Veckan som gått.

 
Veckans humör: Det började rätt illa men vände snabbt. Åh denna vecka. 
Veckans vill ha: Grålila långt hår. Blivit helt besatt av tanken på alla olika färger man kan färga håret. 
Veckans köp: Alkohol och halloweenutstyrselgrejor.  
Veckans favoritplagg: Hemmakomponerad Treat-T-shirt. 
Veckans frisyr: 2 x blekt, delvis förlängt och rosa/lila. 
Veckans händelser: Hej då-fika för Sofia som flyttar till Norge, basta tills man nästan kokar i Köttslottet och åka tidigt till bästa Carolina för att bästisbruncha, trycka tröjor, färga hår och göra iordning. 
Veckans saknad: Har lyssnat på musik som fått mig att tänka på Isabelle så jävla mycket, när Simon ringde mig i lördags började jag nästan att gråta och hujeda mig vad jag tänker på min Mormor. 
Veckans festligaste: I'm Orange och att rocka kvällens hetaste outfit. Vi vet alla vilka som skulle ha vunnit, och det var inte någon sexig polis eller zombie. 
Veckans måltid: Max kvart över två. Fritösen är trasig så jag äter minimorötter med dipp. Låtsas att det är gott. Det är det inte. Slickar i mig dipp.  
Veckans borde: I veckan har jag gjort precis allt som jag borde ha gjort. 
Veckans godis: Riktigt lösviktsgodis. Och smågodis.  
Veckans sämsta: Att den tog slut.