Linscurry.
Häromdagen gjorde jag något så jäkla gott: vegetarisk curry med lök och spenat. Det gick jättefort och var så himla gott.
Såhär gör du, för en person: koka en ca en dl röda linser efter anvisning på förpackningen tillsammas med en grönsaksbuljongkub. Hacka 2-3cm purjolök och pressa en vitlöksklyfta. Fräs. Blanda ihop linserna och löken, tillsätt en skvätt grädde och en massa curry. Och vänd ner en näve bladspenat på slutet. Ät!
Såhär gör du, för en person: koka en ca en dl röda linser efter anvisning på förpackningen tillsammas med en grönsaksbuljongkub. Hacka 2-3cm purjolök och pressa en vitlöksklyfta. Fräs. Blanda ihop linserna och löken, tillsätt en skvätt grädde och en massa curry. Och vänd ner en näve bladspenat på slutet. Ät!
Matinspiration: Lental and Spinach Curry in a Hurry.
Kommentarer
Trackback